♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, September 30, 2011

mkn kt bali

bajet je lebih konon mcm mkn kt bali kn.haha.xpayah susah² g bali,kt kL ni pn belambak restoran ala² makanan bali :)

lunch td aku lunch kt lua.arini drive kete sendiri.huby boleh htr tp nanti lmbt pulak nk tgu dia amek.lebih bek aku drive.arini huby buat job nabil nikah kt putrajaya.pg td huby htr danish,aku trs g kje sendiri je.balik kang aku la kene amek.xpelah tpkse la bsilat dgn danish lg dlm kete balik ni

bile drive,mula lah nk lunch kt lua.mcm bese ajk mimi.mimi pn on je.pastu nk dkt² kua,tingat lak kt sara.ajk dia skali tp dia lak x on.dia baru pas mkn + xbpe sihat.mak buyong kn beselah tu klu salu xsht :p


 restoran balifeel..mule nk mkn kt ciken rice shop tp table full.malas nk tgu trs carik tmpt lain

aku amek nasi goreng kitamani

cewah bajet mcm kt gunung kitamani lah bile mkn nasik ni.wakaka.siap lapik daun pisang mkn kt pinggan bakul kayu lg.hehe

fresh orange sedap tp kaler xbest sgt lah.hehe

mimi amek nasi goreng nanas

da ade menu ni,mmg wajib lah oder.kerabu mango

 fruit koktel

 mkn cpt² sbb mimi ade kusus bahasa inggeris pukul 2

sblm balik :)

tmpt mkn tu best.selesa pn selesa.servis pn cpt.hage pn xmahal mane.yg tu lg best!hehe

syyhhh : nk umpan danish ape la balik nti ni.huhu

8 comments:

axie said...

umpan makanan..kalo hafiy azie bagi makanan, baru dia duduk diam kat sebelah, sbb dia suka makan.

arejue said...

selera aku tgk huhuhuhu

~SHiLA~ said...

aritu umpan mkanan gak.tp dia kejap je pastu boring dia men campak je dlm kete.tula igt jap g nk beli mcm².klu boring,tuko² bg mkanan smpi umah.hehe

~SHiLA~ said...

ajue - kt care4 ni je ajue.bwh ciken rice shop.tp mmg sedap.hehe :)

-Sara- said...

kt cre4 pntai dlm ke?

cayy, gmbr panas2 terus update! haha

~SHiLA~ said...

aah care4 sini jek.maleh aku g jauh²

yela asik updet cite basi,arini cite panas la pulak.mkanan belum smpt hadam,da updet.haha

O'gosh said...

kalau Dak Boy memang dah siap2 umpan gula2 skittles dalam keta...so, dia dok diam2 je la...bagus punya mak kan bagi gegula..terdesak..huhu

~SHiLA~ said...

xpe tpkse.haha.sy pn kdg bg danish kitkat.mkn smpi comot mulut,tp xpelah janji diam kejap.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...