♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, July 25, 2016

teluk batik di raya ke3

raya ke3 hari jumaat,so pg tu xde beraya ke mane pn.sbbnye nti tghari nk solat jumaat pulak.pg tu lepas mkn trs bwk triple D pegi teluk batik.ikutkan raye ke3 tu kitorang nk balik beraya kt mersing.femly huby ade sane lg beraya kt sane.tp last minit huby ckp xjadi.sbb sabtu tu diorang nk balik KL dah.tu yg stay perak smpi sabtu,tghari tu balik putrajaya.ahad boleh rehat² kt umah


danish berani sket,danial mmg penakut ombak.haha

auta je tu belari konon ombak kejar

dayyan pn mandi laut

sorang jela duk tgk daddy,danish dgn dayyan mandi

bediri situ jela mampu.kah3


huby dukung masuk laut pn tejerit² dgr suara danial takut.mak dgn dayyan tgk dr bwh pokok jela tunggu diorang mandi

Thursday, July 21, 2016

raya 2016

raya tahun ni turn perak.last year,raye kt putrajaya je.raya dlm pantang :p

tema kaler royal blue


bersalaman di pagi raya

luv u mak ♥

ni dah pegi umah nenek pulak.dah mkn kt umah,salam pg raye trs pegi umah nenek.nenek belah mak dgn belah abah kt kg yg same.hehe

femly makin betambah dr tahun ke tahun.tp yg tambah tu sumenye lelaki.haha


raye ke2 beraya umah macik².ptg sedara mara pulak dtg umah

mlm raye ke2 buat bbq adik beradik.bakar dpn umah je.jiran² ramai balik kg.sunyi sepi mlm tu.hehe


sblm balik putrajaya,singgah umah nenek huby kt sekinchan.tahun dpn 1st raye turn raye sekinchan pulak :)

org dah ahbis beraya,baru sibuk nk updet cite raye.hehe

Tuesday, July 19, 2016

dayyan turns 1

13 julai aritu dayyan dah umur setahun.belum pandai jalan lg.still merangkak.haha.xpela slow².danish dgn danial pn setahun lebih jugak baru jalan.so mmg dah agak dayyan pn same setahun lebih br pandai jalan

MIL buatkan kek besday utk dayyan.kitorang mmg xbeli pn sbb plan insyallah nk celeb besday dia nk buat besday party

kek coklat moist


sibuk jugak nk tiup lilin :p

rupenye dia pn nk jugak.haha

belikan dayyan kete ni je.yg ade kt umah tu 2 bijik dah tecabut stereng.danial punye keje

ade yg jeles adik je dpt pezen :p.diorang ni mmg jenis besday abg,dia nak pezen jugak.besday danial,danish pn nk pezen jugak.ni dayyan dpt dia pn jeles la dia xdpt.haha

akhirnya dia konker :p

plan nk buat besday dayyan,tp huby tiap wiken keje pulak lepas raye ni.minggu lepas keje,minggu ni pn keje.insyallah klu xde aral nk buat minggu dpn.tgh raye lg,boleh kira openhouse skali la.hehe

Tuesday, June 28, 2016

3d art gallery sitiawan

ade 3d art gallery baru bukak kt sitiawan.aritu balik kg saje pegi.tunjuk kt danish aritu ade masuk kt fb art gallery ni,mmg asik ajak pegi jela dia tu.danish mmg suke pegi tmpt camni :p






mmg sume gmbr pn dia posing.haha.balik kg masa cuti sekolah aritu,pegi weekdays mmg xramai org la.ade 2 femly je kot masa tu




 maafkan mak.atas betutup,yg bwh tebukak.haha










tiket mahal jugak.lupe dah bpe,rasenye rm18 kot.sbb xdela besar mana pn art gallery ni.gmbr dlm tu pn lebih kurang sama dgn yg penang punye.huhu

Tuesday, June 21, 2016

buffet ramadhan bangi golf resort

jumaat lepas besday huby.kebetulan time bulan puasa,so mkn² buffet la utk celeb besday.hehe.carik yg dkt² dgn putrajaya.pastu aku trs book je kt bangi golf resort.dkt je xsampai stgh jam dah sampai dr umah :)

mula booking call je,pastu staff tu ckp booking online murah sket.sket jela tp okla bkn susah pn booking online kan.harga rm58 utk dewasa, kanak-kanak rm29.tp kalau booking online dewasa rm55, kanak-kanak rm27.boleh la save sket je pn :p

total booking 2 dewasa,1 kanak-kanak.danial br 4thn xpayah bayar lg.start 6thn kene bayar :)

 smpi dkt pukul 7.ade performance kt stage dpn tu

 2org ni lebih dr org puasa lg telentuk kt meja.haha


 masa sampai trs diorang tgk booking kite pastu bg kertas ni.ok jugak siap ade lg table buffet yg ade.senang trs pegi je kt stall² makanan yg ade

 habis sorang sepinggan mkn spageti.diorang ni jenis nasik mkn sket²,kalau spageti byk la mkn.okla tu bebaloi la jugak bwk bdk² ni haha.belum azan dah mkn dulu haha

 sate,roti john,ayam bakar,goreng pisang

 kambing bakar


 mee goreng,lasagna,udang, ayam

 aiskrim durian gelato, tiramitsu kek,oreo cheesekek,mashmalow coklat

 popcorn.danish mkn 3 bekas popcorn ni.haha

 ciken soup dgn roti

 2nd round mkn lg aiskrim gelato durian, tiramitsu dgn ore cheesekek

semua pn sedap.aiskrim tu rase durian pure.sedap sgt.oreo cheesekek tu masa mula ambik danish yg mkn.ni ambik lg 2.satu aku mkn,satu lg danish mkn.suke dia oreo cheesekek tu.tp mmg sedap.tiramitsu tu pn sedap :)

 buah-buah

 puding dgn churos.churos tu panas² sbb dia goreng kt stall tu jugak


tp org mmg ramai.table dia pn byk.ade yg dlm dewan pn ade.nasib kitorang dkt dgn tmpt makanan.haha.paking pn byk okla senang.kitorang sampai awal jugak xdela nk kene bebaris sgt ambik makanan.makanan byk jgn risau,mmg selalu refill

pg tu sblm g keje buat surprise kt huby.kek tu beli sehari sblm.beli dgn danish dgn danial.nasib baik diorang xbocor rasia ade beli kek.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...