♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, September 23, 2011

menyampah lah!


eh bkn menyampah ngn korang
aku menyampah dgn blog aku ni je
tetibe lak tab 'design' tu ilang
bile klik dashboard,xde da tab design

abeh tu cane aku nk add blog korang tepi tu
nk letak bloglist pn da xboleh
abeh ilang segala
ntah pape je

penat dah aku godek dr smlm nk bg ade balik tab design tu kt dashboard
tp xjumpe² pn
nk tanye korang,susah pulak korang nk explain kt sini
lain lah klu aku duduk kt sblh kn :p

dah, tu je nk ckp
nk updet story pn malas
skgni rase mcm nk tutup terus je blog ni
sekian!

5 comments:

O'gosh said...

alahai..sian dia...sabar ye..

-Sara- said...

cane leh ilang lak..pelik jee.. ko xnk menuntut ngn tok guru ko ni ke? tp syaratnya kene belanja makan 7 hari 7 mlm laa..haha :P

~SHiLA~ said...

o'gosh - tgh sabo cket² je ni.hehe

~SHiLA~ said...

sara - tula tok guru pndh opis atas bukit lak.klu sblh blok,aku napak da suh tok guru ajo.eh bg ext opis ko la.nk mintak tlg jugak!haha

-Sara- said...

ext aku 7333

alaa aku bru lik dr radio ni, g jmuan raya akaun..lupe lak singgah je kat ko tadi kan..teringat gak kat ko tp takot ko xde kat opis lak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...