♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, December 8, 2014

video : besday surprise @ JW Marriot Putrajaya

besday bulan lepas celebrate kt hotel JW Marriot Putrajaya.huby dah book sehari sblm tu.aku xtau pn.balik keje ari besday tu,huby suruh trs siap² sbb nk g mkn².patut la balik keje tu danish asik ckp 'kite nk g hotel ni mummy'

video


mmg penuh surprise besday kali ni.siang kt ofis dpt bunge,balik keje dpt set body shop.pastu mlm surprise g mkn kt JW Marriot ade band nyanyi lagu hepy besday :)
ape² pun tq huby,danish,danial ♥


Wednesday, December 3, 2014

Wordless wednesday


Jumpe tomok aritu,trs ajak posing.haha

Monday, November 24, 2014

expo pameran pengantin 2014

bulan lepas punya expo kt SACC shah alam.huby ade jopin jugak.kebetulan minggu tu huby free xde shoot,so boleh la jaga expo.aku pn folow gak sabtu dgn ahad.danish dgn danial tinggal umah bb sitter.tu yg isnin ambik cuti bwk diorang jenjalan main² kt kidz paradise


sabtu tghari br pegi.bkn sabtu je ahad pn sama tghari br dtg.so lambat la sikit htr danish danial umah bb siter




ahad pg.danish pn ok je g umah bb siter sbb dah janji isnin nk bwk g main.isnin bgn pg trs tuntut.haha.pegi skool dulu balik skool br pegi main² k


ahad tghari br sampai.yg lain dtg pg




danish dgn marisa


gf danish.haha.jumaat balik skool dia ikut huby g sana.jumpe la kwn dia ni booth blkg kitorg.mmg kenal dah la,tu yg bdk pompuan tu dtg carik danish tu.hehe


maghrib huby ambik diorang dah kt umah bb sitter


bg fresh flower.haha.danish malu² sbb kitorg gelak² kt dia.lepas tu sibuk tye mana marisa


dah gitu pulak kaki posing




mcm² aksi


ni ari jumaat dia ikut huby g expo


dah dating dgn marisa dr ari jumaat lg.haha

Tuesday, November 18, 2014

happy besday to me


 arini genap 29 tahun.syukur alhamdulillah.tghari td dpt surprise bunga dr huby :)

Monday, November 3, 2014

kidz paradise the mines

lepas mkn kt seoul garden, bwk diorang main² kt kidz paradise.memang dah janji awal² dgn diorang.sbb sabtu ahad diorang duk umah pengasuh,isnin cuti la bwk diorang main².

danish tahun ni la xhtr umah pengasuh sbb dah hantar sekolah.dr 2bln sampai umur 3 tahun mmg htr situ je.so mmg dah kenal.ok jela diorang duk situ.bulan lepas bayar lebih la kt pengasuh.pengasuh jenis xberkira,aku pn xkisah la tiap bln nk bayar lebih pn

isnin danish skool mcm biasa.tghari ambil danish trs jumpe teacher sbb ade parent teacher meeting.nk tau progress dia kt skool.pastu trs pegi mines.lepas mkn xde jalan² pn dlm tu,trs pegi kidz paradise je

masuk je trs tuju gelongsor.danial siap superman turun gelongsor

stokin dah siap bawak utk diorang bedua.stokin makpak je beli

seronok baring² atas bola

bepusing² benda ni


mule² danish je main dlm ni.danial geli pasir² pijak kaki.huhu






asik tgk danish danial main je,mummy pn nk main slide jugak.haha

tp aku jenis gayat sikit main slide.danish danial dah sampai bawah.aku br nk turun.tu pn turun slow² pegang tepi slide tu.danial mengekek² gelak kt mak dia.haha



dah lama² baru danial ok masuk dlm tu

main susun²

mmg puas la diorang main aritu.pegi weekdays rm 25 je sorang.kalau wiken rm 34 sorang.4jam jugak la duk dlm tu.ajak balik xnak balik.xpela dah bayar mahal²,main la korang puas².weekdays xbpe ramai sgt,puas la diorang main


Tuesday, October 28, 2014

buffet seoul garden

semalam aku cuti.sabtu dgn ahad jaga expo pameran pengantin kt sacc shah alam.huby ade bukak booth kt situ.danish dgn danial htr kt umah baby sitter.tu yg isnin cuti nk bawak diorang kua jalan,mkn² main².mkn² tu utk makpak la.main² tu jela utk anak².haha

lagipun isnin ade nk pegi skool danish ade parent teacher meeting.nk tau progress report dia kt skool.so far alhamdulillah la walaupun suke main² kt skool :p

 sampai mines trs g seoul garden

duduk meja yg dkt dgn makanan.senang nk bangun dua puluh kali amek makanan.haha







udang besar cani puas hati la.kdg pegi tempat lain udang cenonet je :p 

dah last² tu ratah udang saje.haha 

nasik goreng udang

menu selain steambot ade nasik goreng,mee goreng,sushi,salad etc.air pn ade mcm² jenis.refill je 

ice cream.desert ade ice cream,buah² 

bebelas ekor udang aku ratah.haha.puas la mkn sampai bekali² asik bangun tambah.danish danial je mkn lebih kurang je



danish kalau x kene byr rm17+ tp sblm masuk tu aku ckp dah bg free jela.haha.danish mmg mkn sikit je aritu.nasik goreng 2-3 suap.pastumkn sosej dgn minum air.tu je yg dia mkn.nasib la free.haha

sblm balik igt nk amek gambar makanan yg ade,tp lupe pulak.haha.klu nk amek gambar kene sblm mkn,lepas mkn dah kenyang sume pn lupe.lgpn aritu xramai org pn.ade dlm 4 table je kot ade org.sbb weekday kn.org keje 

Friday, October 17, 2014

majlis persaraan Dato KP

aritu bahagian aku buat majlis persaraan utk Dato' KP.buat kt ofis je jemput semua staf bahagian.bpe kali la KP kene rai ye dah mcm² bahagian buat majlis :)

posing dgn belon helium.penuh syiling dgn belon tu.tumpang la posing kejap.hehe

bergambar dgn pengarah bahagian

pastu posing melompat pulak.haha

posing melompat 3 org xsyok,ajak lg 2 org posing skali yg mule malu² nk melompat.haha.lg 2 org dah naik ofis

majlis start pukul 5.aku pegi posing je,xstay pn ptg tu.hehe.jauh la nk balik maghrib²,nak ambil danial lg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...