♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, January 17, 2011

kemas jeee

ape yg kemas?umah aku??bkn bkn..umah aku kemas time wiken je :p..
ni haa..cooler bag aku..pg² time nk g kje,huby yg tlg smpnkn ebm utk danish dgn brg² pam sume tuh..sbbnye aku siap mmg lmbt walaupun aku yg bgn ngn mandi dulu,tp tetap huby yg siap dulu..ala besela pompuan kn..sume lmbt siap :p


mule² snap pic cooler bag dulu ;)

jum tgk ape ade kt dlm :)

ken lap pn lipat leklok..klu aku,xdenye cmtu..aku letak je bgumpal..haha

storage pn leklok je susun..
ice pack aku bwk 2 je sbb cooler bag aku kecek..muat² ngn 4 strorage + 2 breast shield

dr uma sume brg ni ltk kt dlm beg brestpump sbb lam cooler bag ni ltk ebm danish utk bg kt BS..bile smpi uma BS,ebm ltk lam beg danish,pastu baru storage ebm ltk lam cooler bag pulak..kene transfer² sbb nk beli cooler bag lg 1,xbeli² lg..sik² lupe..lgpn dulu uma BS kt bwh je kn,xde travel² so pki 1 jela cooler bag..ni da joh cket,kene ade lg 1 cooler bag la :)


16 comments:

MaR said...

means ko bawak 2 beg ke ape ek...hahah...aku ni kureng paham...cam aku ni ha skang telampo byk beg...aku bawak satu je cooler beg...tak muat weh s3 nak sumbat ctu so aku tggal S3 kat opis...adoyai...same cam ko mmg plan nak bli beg lain tapi byk gile kan nak kene bawak beg...cam aku ni da le pepagi sesrg...jenuh tau...beg qase ke taska,cooler beg n handbag...tetibe ase tak mo baewak hdbag lak if aku dah bli beg utk S3 nnt...

-Sara- said...

ok, dh pening bace trnsfer beg tu, trnsfr beg nii ;))

~SHiLA~ said...

madiah ->aa S3 aku ltk beg len..cooler bag xmuat la..mmg byk beg..tp aku sebek g skali ngn laki..klu x,jenuh nk angkot beg byk²..aku igt nk beli beg beso je masok sume skali

~SHiLA~ said...

sara ->aah mmg susa nk paham klu xalami..hik3..tp beg aku byk giler..cooler bag len..beg brespum len..kang beli beg beso,senget lak bahu keding nih..haha

MaR said...

ha tu lah pasai...aku pon plan gtu gak weh bli beg yang muat masuk breastpum+storage bottle..ade aku ngk ritu tapi cam tak cantik lak...hahha...boleh ek nak yang cantik aje...tapi cam beg skolah le plak...tau takpe adengan laki senag...aku ni ade nak patah dah tgn n bahu ni...adoy2...

~SHiLA~ said...

tawu xpe..aku pn penah gak tgk..muat la ltk S3 ngn storage..tp bunge beso² cm bdk nk g taska je!haha..nk yg cantek gak :p

MaR said...

okeh...dah jumpe roger aku...hahah...gile mals aku ni nak carik....nnt time susu tak cukup time tu lah baru nak wat power pumping...ish3...pemaleh aku nih...

~SHiLA~ said...

tu la weh..nk carik beg yg kenan mmg susa..so,gendong la beg byk² mcm salesgirl..ahaha

MaR said...

weh ape email ko...aku ade jumpe satu beg ni...ngk la klu ko kenen...tapiko mst pnh ngk gak yang camni...mane tau ko tau mane yang murah

Mieja@Amiizaa2001 said...

cutenya beg shila:)

~SHiLA~ said...

madiah ->ha emel la..nk tgk..aku msg kt fb la emel aku ek :)

bunga_ros said...

Jenuh la camtu yek.. Byk kali nk transfer.. Ros mmg pakai beg sek je pun.. Nanti la.. ada ms Ros post yek.. ada bli beg MLO tp blum guna lagi.. Huhu..

~SHiLA~ said...

k.mieja->cute sgt smpi sendat² brg kt dlm tu..hihi

~SHiLA~ said...

ros ->ros bwk beg beso trs ek..shila igt nk carik beg sendeng je..penuh da bwk beg kt tgn..huhu

MaR said...

weh tak leh kat fb...cni udah d blok fb nyer...heheh...aku ngah sevey ni...heh...cam ok lah aku ngk

~SHiLA~ said...

madiah ->lorh..kene blok plak da..
shila@rtm.gov.my

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...