♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, April 6, 2011

betol ke salah ke,tepuk tangan jugak

danish ni klu men puzzle tu,mmg dea akan tepuk tangan bile bende tu masok dlm puzzle tu..tp bile da lame² men,klu bende tu xmasok pn,dea tepok tangan jugak..aishh danish ni..suke² je..konon betol la tu sbb tu tepok tangan..haha.pastu siap senyum² pandang aku ngn huby nk suroh aku ngn huby tepok tangan jugak :p

6
masokkn dulu..yg tetenggek ats tu pn ade jugak

5
kiri kanan tangan pakai nk masokkn bende tu

1
masokkn lg

2
ok tepuk tangan..siap senyum² konon pandai la tu dea men puzzle tu

3
masokkn lg

4
tepuk tangan lg..padahal bende tu tetenggek lg ats puzzle tu..xmasok pun.siap pandang aku lg nk aku pn tepuk tangan jugak


16 comments:

Amiizaa2001 said...

cakkk..mehh auntie nak pinjam...:):)

O'gosh said...

xper...budak2 besar tu kita kena bg support..jangan sekali2 merendahkan dia..nanti dia give-up...ni saya baca dalam buku...

-Sara- said...

alaa..dh anak suh tepuk tu, tepuk jelaa..tu pon nk berkire mak die ni! ishhh!

hahaha!

MummyEcha said...

salam kenal......singgah baca n3 nie.....

~SHiLA~ said...

kmieja - xleh la untie..sbb ank² untie lg banyaakkk menan..hehe

~SHiLA~ said...

o'gosh - hehe..xdela smpi mrendahkn dea..mmg layan gak la tepuk tangan tu..klakar je..haha

~SHiLA~ said...

sara - mmg tepuk jela...layan la laki bini ni men tepok² tgn..haha

~SHiLA~ said...

mummyecha - salam kenal..
tenkiu sudi singgah :)

MaR said...

heheh...same cam qaseh...klu di tau wat satu bende tu mst die nak kite tepuk gak tau...klu aku wat tak tau...die akan pandang aku sambil tepuk tg sampai aku tepuk baru die benti..hahah...comel kan budak macam tu...

~SHiLA~ said...

haha..kn..tu la psl..kdg saje wat derk nk tgk dea cane,slagi tu la duk tgk kite nk suh tepok gak..haha

MiSz eiN said...

hehe
klakar la danish nie
muke confident jek kan bangga sebab berjaya masukkan
hehe comel

~SHiLA~ said...

haha..tu la ein..muke confident wpun salah nk jugak tepok tangan,,xpela layan jela..hehe

basemen tu upenye gugel je ek,ala malu i igt tul la basemen u beso tu..wakaka

dakcik said...

main siap muncung mulut! comel..=)

MiSz eiN said...

hah tau xper
layankan je lah
sbb comel

tp btl la lebey kurang mcmtue basaunye

~SHiLA~ said...

ain - bile dea ralit men,mmg smpi muncung mulut..haha

ain wat la sumthin bg blog ain leh bkk kt opez kitorg ni..kt uma kdg xsmpt.klu smpt,br shila tgk blog ain kt uma..huhu

~SHiLA~ said...

ein - tu la layan jela mak bapak dea pn duk tepuk² tgn jugak.haha

hehe..lebey kurg ek..okla xjd nk malu.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...