♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, April 29, 2011

subway

aritu aku ade amek coupun sticker subway kt paper star..subway salu jugak bg cupon kt paper star tu..sblm ni x penah amek pn..baru aritu aku amek..coupun buy 1 free 1..yg free² ni mmg aku suke..wakaka..okla kn byr utk 1 tp dpt 2..heeee


DSC03442
sticker coupun ni tampal kt front page paper star..aku amek kt paper bos aku..haha..paper opez ni ade 5 set,yg len abeh diorang rembat,so aku amek la kt paper bos aku..ala bos aku x reti la mkn subway² ni..haha..ntah² dea pn carik coupun ni tgk² PA dea da amek dulu..kempunannnnn..hakhak

DSC03445
rm 13.10 utk 2..bebaloi kn :)..salunye 2set da bpe da hagenye kn

DSC03446
aku amek seafood crab..tp time tu boleh pulak tinggal roti oat je..baru aku nk pilih roti yg len..so xpela amek jela..oat pun oat la :)

DSC03447
huby amek ciken teriyaki..nyam²

DSC03452
danish nk jugak..kitorang suap dea,nti dea mkn pastu amek tisu lap mulut..pastu suap lg,dea lap mulut lg..tiru huby yg asik lap mulut pas mkn sbb comot kn..haha

 sampah sarap..yg len sume suda dingap..keh3


  video
video ni xde kaitan pun ngn entry..tp aku nk uplod jugak.haha..ni sblm mkn kt subway tu..danish asik tunjuk² je..so bg la nek.klu g jln mane²,nmpk mesti tunjuk²..kdg siap nanges kuat² lg nk nek jugak..bile da bg nek,benda tu da benti,nanges jugak..nk suroh benda tu gerak balik..maknenye bg nek ke xbg nek ke,mmg dea akn nanges..wakaka


Thursday, April 28, 2011

prezen contest anak & ayah serasi bersama

 pas sebulan setengah bgtau pemenang  contest anak & ayah serasi bersama barula semalam dpt pos prezennye..kenapa??sbbnye brg tu aku oder dgn membe aku..punyela dea bz smpi sebulan stgh br siap brg yg di oder..hehe..mule igt nk suruh membe aku pos kt aku dulu,tp sbb kelewatan yg amat sgt,aku suroh pos trs je kt pemenang..aku sendiri pn x dpt tgk rupe prezen tu..so aku suroh membe aku snap pic prezen je tunjuk kt aku..cane korang tgk pic ni kt sini,camtu jugak la aku tgk..haha

senarai pemenang korang boleh tgk SINI ade 3 pemenang tp sbb dua pemenang je bg detail kt aku,so aku oder dua prezen je dulu.pemenang lg sorang tu da menang xnk prezen ke??heheh..xpe aku tunggu je klu dea bg detail,br aku boleh oder lg..lgpn setiap pemenang tu,mmg aku da tinggalkn link result contest tu kt blog diorang pas aku umum pemenang..maknenye bukanla aku ngelat takmo kasik prezen ek..haha..eh tp da pos prezen pn,aku siap tanye lg diorang confirm dpt ke x prezen tu..kang org cop aku penipu pulak..x pasal² repot polis pulak kate jenayah cyber..wakaka..ok da stat merepek..dah² sambung cite balik

nk tgk rupe prezen tu??ha ni dea..


 ***



**



*


** taraaaaa **
 


223410_1922738824121_1111597168_2168976_2071231_n

frame fridge magnet..bolehla pemenang tu tempek FM ni kt fridge diorang..frame tu boleh letak picca saiz 4r kot..aku pn ade oder 1 dulu..tp lain cket la..bolehlah slalu² bukak fridge tu sambil jeling² gmbo diorang kt dpn fridge tu..wakaka

229800_1922743784245_1111597168_2168986_2723960_n


tu la sbb aku mintak detail panggilan makpak ape..panggilan ank ape.sbb nk tarok kt situ la :)..sbb tu prezen pn br dpt dioder pas tawu pemenang..klu x,sblm wat contest lg aku da oder kn.hehe

kpd pemenang,sory k bukan sy melambat²kn nk bg prezennye tp mmg membe sy tu bz br siap prezen tu..hope korang suke prezen dr sy tu :) & tenkiu again coz join contest yg x seberapa tu.hik3..penyertaan contest tu sebanyak 84 mmg pening nk pilih pemenang..bile pemenang da dpt prezen tu,barula lega je rase..boleh la tido dgn lena mlm ni..mcm la salu x lena.salu tido mmg xhengat dunia adela..haha


syyhhh : plan nk wat contest lg.hope korang yg join aritu jgn serik nk join lg ek..dgn result yg lambat,dgn prezen yg lambat..haha..tp xpe janji dpt kn :)



anak daraku :)

heh bile mase pulak ko ade ank dare..haha..eh bukan²..anak terunaku lah :p..jum layan reaksi danish bile kene pakse pakai tudung..xya cite pjg leba,sbb mood nk updet da lari jauh..heheh..so tempek pic sudaaa :p


08012011444
ya Allah..ape mama wat kt danish ni

09012011445
malu la mama..mama updet kt blog pulak :p

08012011446
arrghhh rimas lah!

08012011447
ha baru lega..ade ke patot mama pakse danish pakai tudung..wakaka


syyhhh : mls nk updet,tp nk updet jugak..so jadila cite bgambo udah..janji updet..haha


Tuesday, April 26, 2011

nek kude tebalik pn boleh

danish skg da pandai nek kude tu sendiri,walaupun danish lom pandai jalan lg..kdg tgk² dea da ade kt ats kude tu..baru² ni tgk,dea pakai nek je ats kude tu..tbalik pn xpe janji kude tu boleh bgerak :)


video

sonok nek kude siap angkat² tangan lg.hehe.tgh nek kude tu,baru la dea tcari² tmpt pegang kt kepala kude tu..haha


syyhhh : arini kusus jumpe balik ex-polisas dulu..jumpe ros,nin,jila,sara..yg sara tu xpela mmg 1 jabatan pun..heheh

Monday, April 25, 2011

arini ari mereke manje² ♥♥♥

arini mereke be2 kt uma..huby jage danish yg demam..aku balik half day,tgk danish br bgn tido..balik tgk danish da siap mkn,siap mandi,siap susu,siap tido..papa jage danish elok..hehe..bile ank x sihat,kene gilir² jage..klu x,mmg x cukup la cuti utk setahun tu kn..lgpn danish demam x terok sgt..cume arini manje cket².tp stil aktif boleh men bola,byk makan mcm bese,xde memerap sgt..risau jugak sbb x penah tinggal lg diorg be2 tu.asik² chat ngn huby kt fb tanye ok ke x..hehe

tp tu la..danish tetap carik mama dea..huby ckp diorg tgh duduk² kt hall,jap² mesti dea masok bilik..carik aku la tu..salunye bile ade huby,mesti ade aku..tu yg dea pk aku ade skali tu.hehe


DSC03435
danish tgh mkn cucur..manje la tu sandar² kt papa dea.alhamdulillah danish da bek demam..risau sgt..takot kene demam tarik cm dulu tu

DSC03434
my sweetheart..luv both of u ♥


kusus lg

sok ngn luse aku kusus lg..cukup da ari kusus utk tahun ni..pasni x payah pk² da nk aply kusus ape.hehe..kusus ke3 utk thn ni..tiga² kusus aku aply,sumenye kusus kt kwsn opez je..haha..senang,mmg mls nk kusus jauh²..tambah² kusus yg bkn ktkL..janji cukup 7 ari,sudahhh.hehe



da leh uplod da picca kt blog..ntah cane tetibe boleh pulak..xya susa² aku uplod pastu nk copy kod bagai..hehe..ok sara kite kusus same² kali ni..aku x tinggal ko da taw..hakhak


syyhhh : arini huby jd BS..jage danish demam kt uma..hehe.tp jap lg aku nk balik jugak..mintak half day ngn bos :)


Friday, April 22, 2011

stobery moment desert cafe

eh nanti nanti..ade lg la cite psl CH ni..igtkn da abeh updet sume..haha..sbbnye sume picca ni kt ats²,so x pasan x updet psl desert cafe ni lak.mule smpi CH,kt sini la kitorg g dulu,so piccanye kt atas la..asik updet yg bwh² igtkn da abeh,rupenye ade lg yg tetinggal..kih3

stobery moment desert cafe ni sblh hotel kitorg je.so yg ni la nmpk dulu..hehe..lgpn time  tu ujan,bek lepak mkn desert dulu..padahal time tu  br je pas lunch mak aku masak..hik3

1
every moment is a stobery moment..best²

2
baru smpi,sblm oder posin dulu :)..eh masam jek muke danish tu

3
ha baru la gelak²

5
aku punye..mmg mables abes la..strudel stobery..rase manis² masam

6
kasik klos up tgk..fresh stobery wif wiping cream..yummyyy

7
huby punye..ape ntah namenye..stobery creamy crepe kot..yg ni pn mabeles abes..ade coklet kt bwh² tu...huby oder,tp aku yg abeskn..da dea kate muak cket sbb coklet byk..hehe

8
stobery pn byk giler..hage rm 12.90..heee

9
slurrppp..mantop weh..coklet avant wif stobery coklet chips..minum ice blended pastu gigit² coklet stobery chips kt bwh tu..sedap²..yg ni kitorg share je..sbb air sejuk² aku x minum sgt..tp mmg d best la ice blended ni..huby ckp lg sedap dr starbuck

10
sambil mkn,posing lg..hehe..pasni klu nk g cameron lg,mmg wajib singgah kt sini..korang pn pasni klu nk g cameron,try desert kt sini..mesti da balik kL pn teringat² lg.perghhh

11
danish pn nk jugak..bile nk suap,dea nk pgg sendiri..ha amek la..tgk smpi comot mulut..da abes,siap mintak lg :)

12
suap stobery pulak..smpi tsandar danish..haha

13
x sah la x tunjuk hasilnye kn..kitorg share smpi licin..hik3

14
ni yg huby punye tp aku yg abeskn..yg ni lg buruk beno rupenye..comot coklet² kt pinggan..ish bini sape la tu..wakaka

15
da kenyang..posing lg :)

16
sume desertnye berasaskan stobery..tgk sume stobery tetenggek atas kek² tu.da name pn stobery desert cafe kn..hehe
eh kuning lak pic ni..aku pakai tekan je kemre tu x adjuz pape pn..haha

semuanya rm 37.90..hehe..hage da mcm dinner kn..tp mmg full giler pas mkn tu..smpi nk dukung danish pn rase nk tmuntah..haha..igtkn da kenyang² x diner la mlm tu..tp diner jugak..mmg keje kitorg mkn jela cuti ni..haha



Thursday, April 21, 2011

Lata Iskandar

sblm balik,singgah dulu kt waterfall lata iskandar ni..sbbnye mmg lalu dpn tu pn kn otw nk lik kL..jauh jugak la dr cameron nk smpi ke sini..kirenye mcm tgh² pjalanan la dr cameron tu nk smpi ke tapah..mase mule dtg pn aku da ckp kt huby nk singgah sini bile balik nti :)

yg huby pulak x abeh² ckp aku excited..haha..asik² ckp kt danish 'tgk mama danish,excitednye nk g cameron..papa yg 1st time nk g pn x excited cmtu'..wakaka..tp betol la aku ase aku da 6 / 7 kali kot g sane tp da name pn jenjalan,wajibla excited..hakhak.br nk nek cameron tu,aku da suroh huby tutup ekon sbbnye nk bukak tingkap..jap² kua tgn nk rase sejuk ke x kt lua tu..br nk nek,mane nk sejuk...wakaka


DSC03336
lepak jap kt sini..bg danish men air dulu

DSC03337
maken lame maken dlm lak dea rendam kaki dea lam air..mule² tu ujung jari je

DSC03338
cantek waterfall ni..tp x smpt nk g yg kt ujung tu sbbnye da nk ujan

DSC03342
las² huby bukak baju pempes sume..bg dea rendam kaki..tp tetibe ujan,trs lari ke kete..danish smpt pki pemepes je..hik3

18042011818
smpi R&R tapah..benti mkn jap

18042011821
panggil danish suroh tgk kemre pn dea xnk..air pancut tu lg menarik phatian dea

DSC03345
singgah lg kt restoran jejantas sg buloh..mkn lg..haha..mmg holiday ni kitorg asik singgah mkn je..hakhak
oder 10cucuk je sbb da knyg mkn kt tapah..kenyang pn tp tetap nk ngap lg :p

DSC03350
da mandikan danish siap²..senang dea trs tido je lam kete :)

berakhirla suda cite psl holiday kt cameron selama 2d1n..cameron je pn kn tp citenye pjg bjela..hik3..ok b plz plan 4 da next holiday pulak..haha..ceh ade ati nk holiday lg..cuti pn tinggal ciput.br bln 4 tp aku da amek 9 ari cuti da..heheh


butterfly garden

jap stobery farm jap ladang teh..jap merah jap ijau..jum kite g buterfly garden pulak la..tgk kaler²..klu x,mate asik tgk kaler merah ngn ijau je kt sane..berpinor da mate awok ni ha..haha


DSC03194
posin dulu dpn billbod..billbod ke tu?haha

DSC03200
masok je posin lg..pdahal beso lg garden tu nk jln..hehe

DSC03202
sorang tunjuk ats,sorang tunjuk bwh..tp sorang tu tgn je tunjuk bwh,tp mate tgk atas..hakhak

DSC03207
tgk ikan dlm kolam

DSC03219
ade lak org jepun bg danish belon tu

DSC03224
mat bunge..haha

DSC03231
beso giler grashoper ni..ape yg ade kt cameron ni sumenye beso²..sayo,bunge,binatang,stobery sume beso..agak² klu aku duk sane,leh beso x?wakaka

DSC03233
bunge raye tu pn beso..same beso dgn bunge raflesia da..ke raflesia lg beso..x penah tgk pn bunge raflesia sbnrnye :p

DSC03241
cicak ni ek leh ubat aids tu?ke huby tipu aku jek..huhu

DSC03243
danish asik nk jln cani je skrg..nk jln sendiri x reti lg..pastu pakse jugak kitorg suh pegang dea sbb dea nk jln cmtu

DSC03247
canteknye bunge ni..bunge ape ntah

DSC03249


DSC03252
huby letak rame-rame kt baju danish..hehe

DSC03255
nmpk air je,mesti nk benti


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...