♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 19, 2012

set bersalin leesa formula

sebulan jugak kot aku pk nk amek set bersalin yg mane.dlm kepala ni ade 3 choice yg aku nk.set tanamera,set leesa formula dgn set nona roguy.pastu asik la tukar².kejap rase nk amek tanamera,pastu tetibe nk leesa formula lak pastu tetibe nk nona roguy.mcm lalang.haha

last sekali malas nk pk² dah.pilih set leesa formula jela.sbb set leesa formula ade bengkung skali.mmg aku nk beli lg 1 bengkung.set ni pn boleh pilih.pakej a,b or c.klu xnk bengkung or tungku herba boleh pilih pakej a

full set ade 8 item

pastu ckp kt huby nk amek full set leesa formula.huby trs oder kt membe dia.mak membe dia ade kedai jamu.dptla murah sikit.harga asal rm 360 tp dpt rm 300 je.huby la yg byrkn.hehe

pastu dia bg kt aku siap ckp 'b beli set ni,xmkn abes siap'.haha.cm tau je bini dia ni besenye hangat² taik hayam jek.kih3.eh tp kali ni nk pantang betul².nk pakai sume yg ade tu.lgpn insyallah kali ni nk pantang kt putrajaya je.xsanggup dah nk jauh lame² dgn laki.kah3.eh tp huby pn penah ckp suruh pantang sini je.sbb nti jauh nk tgk anak² :)



8 item yg ade tu :
1) bengkung
2) body contour gel
3) cotet mas uncang
4) ginger cream
5) tungku herba
6) tablet haruan
7) tablet perawan
8) minyak telon

due date aku 28 julai ni.sabtu ni nk masuk 39wx dah.danish dulu 38wx dah kua.kali ni beby betul² relax.songsang smpi minggu ke-35.36wx baru kepala beby pusing ke bawah.xsabar dah rasenye nk beranak ni.hehe.korang doakan semoga semuanya dipermudahkan ye.amin :)

10 comments:

Anum Shukri said...

saya pernah guna leesa ni masa anak ke 2..oklah..tapi yg tak larat kena telan segala pil2 tu..dan memang tak habis pun..huhuhu..

siti said...

lala xnk li lactolite dgn tt? incase sembelit lam pantang t leh minom ;;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Semoga dipermudahkan semuanya... Amin...

** Sal dulu pun dua2 kali berpantang, sekejap je guna set bersalin nih... Pastu makin lama makin malas... hehe

-Sara- said...

set perawan tu kompom ko abiskan kan!! haha!!

oo songsang ke..sib baik dia pandai pusing blk..

-Sara- said...

eh, lupe lak nak ckap..

*okey mmber dh nak terberanak, tak datang sampai sudah tgk mmber beranak :))

~SHiLA~ said...

anum shukri - dulu guna leesa gak ek.sy br nk try kali ni.hopefuly rajin la mkn tablet tu.ade 2 jenis je kn.hehe

~SHiLA~ said...

siti - lala takut xtermakan je.hehe.t la tgk klu lala nk,lala oder ngn tt

~SHiLA~ said...

lady salwa - insyallah.amin :)

tula takut cmtu la.mule² smgt la konon.hehe

~SHiLA~ said...

sara - ok yg tu kompem habeskn.kah3

tula psl.dr belum peknen smpi peknen smpi nk teberanak xdtg² tgk pn.oklah ko jela tgk aku.pezen ank ko behabuk dah kot dlm almari.haha

MaR said...

ok tak set ni shila?
yg tanamera tu pon aku dgr2 gleme gak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...