♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, April 28, 2011

prezen contest anak & ayah serasi bersama

 pas sebulan setengah bgtau pemenang  contest anak & ayah serasi bersama barula semalam dpt pos prezennye..kenapa??sbbnye brg tu aku oder dgn membe aku..punyela dea bz smpi sebulan stgh br siap brg yg di oder..hehe..mule igt nk suruh membe aku pos kt aku dulu,tp sbb kelewatan yg amat sgt,aku suroh pos trs je kt pemenang..aku sendiri pn x dpt tgk rupe prezen tu..so aku suroh membe aku snap pic prezen je tunjuk kt aku..cane korang tgk pic ni kt sini,camtu jugak la aku tgk..haha

senarai pemenang korang boleh tgk SINI ade 3 pemenang tp sbb dua pemenang je bg detail kt aku,so aku oder dua prezen je dulu.pemenang lg sorang tu da menang xnk prezen ke??heheh..xpe aku tunggu je klu dea bg detail,br aku boleh oder lg..lgpn setiap pemenang tu,mmg aku da tinggalkn link result contest tu kt blog diorang pas aku umum pemenang..maknenye bukanla aku ngelat takmo kasik prezen ek..haha..eh tp da pos prezen pn,aku siap tanye lg diorang confirm dpt ke x prezen tu..kang org cop aku penipu pulak..x pasal² repot polis pulak kate jenayah cyber..wakaka..ok da stat merepek..dah² sambung cite balik

nk tgk rupe prezen tu??ha ni dea..


 ***



**



*


** taraaaaa **
 


223410_1922738824121_1111597168_2168976_2071231_n

frame fridge magnet..bolehla pemenang tu tempek FM ni kt fridge diorang..frame tu boleh letak picca saiz 4r kot..aku pn ade oder 1 dulu..tp lain cket la..bolehlah slalu² bukak fridge tu sambil jeling² gmbo diorang kt dpn fridge tu..wakaka

229800_1922743784245_1111597168_2168986_2723960_n


tu la sbb aku mintak detail panggilan makpak ape..panggilan ank ape.sbb nk tarok kt situ la :)..sbb tu prezen pn br dpt dioder pas tawu pemenang..klu x,sblm wat contest lg aku da oder kn.hehe

kpd pemenang,sory k bukan sy melambat²kn nk bg prezennye tp mmg membe sy tu bz br siap prezen tu..hope korang suke prezen dr sy tu :) & tenkiu again coz join contest yg x seberapa tu.hik3..penyertaan contest tu sebanyak 84 mmg pening nk pilih pemenang..bile pemenang da dpt prezen tu,barula lega je rase..boleh la tido dgn lena mlm ni..mcm la salu x lena.salu tido mmg xhengat dunia adela..haha


syyhhh : plan nk wat contest lg.hope korang yg join aritu jgn serik nk join lg ek..dgn result yg lambat,dgn prezen yg lambat..haha..tp xpe janji dpt kn :)



6 comments:

My Aisy said...

dah dapat....penantian yang ditunggu sangat berbaloi2...sangat cantik pezen itew...ske sesangatlah...n lebih unik coz it's frigde magnet...lagi double best...tengkiu2...

cecepatlah wat contest lagi...tak menyabo den nak join nih...hehe...

Just said...

thanks.. dah dpt dah semlm. tertanya2 gak dr sape sebenarnya. hehe.. :D

-Sara- said...

okey yg 1 lagi tu bg kat aku jelah dh org tu cam xnak jee..haha :P

~SHiLA~ said...

my aisy -puas ati bile org suke pezen kite bg..hehe.sory sbb lmbt sgt..haha

nti jgn lupe join contest lg ek :)

~SHiLA~ said...

just -welcome :)..membe yg pos,so xsmpt nk tulis ape² dlm tu..hehe

~SHiLA~ said...

sara -ok nti klu tetibe lg sorang tu bg detail,ko bg balik yg tulis yus,sara,caqir ek.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...