♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, April 12, 2011

chop n steak

smlm entry ckp pusing² putrajaya sblm balik umah..igtkn balik awl,pusing² putrajaya kejap pastu balik uma..tp trs kua balik g serdang..wakaka..selagi xmlm la sng cite :p..jln² carik mkn pulak..huby ajk mkn,aku on jek..xpenah menolak pn klu ajk mkn kn :)..kdg aku ckp kenyang,tp ble da oder,licin je aku mkn..hakhak

trs g mkn kt chop & steak kt serdang.suke giler ciken chop kt situ.sedap,hage pn x mahal,tmpt pun best..lampu pun suram² je kt dlm tu..romantic gitu..haha..lgpn dkt je ngn putrajaya..mule dulu haya yg kenalkn tmpt ni..pas dr tu,da bpe kali kitorg g restoran tu lg..mmg bebaloi²..heheh


IMG_4438
dr lua restoran

IMG_4466
mule² duduk kt meja bese,tp danish xnk duk diam lak kt bb chair tu..pastu trs tuka duduk kt table jepun pulak..lg sng bg danish merangkak kt situ..tp nk men tangga pondok tu la pulak..adeh

IMG_4470
ciken cop huby..

IMG_4471
aku punye pulak :)..akunye ciken cop ni ade cheese kt tgh² ayam tu..mabeles..hehe

IMG_4474
mkn fries br duk dediam..klu x,duk panjat meja,merangkak keliling meja,turun nek tangga

IMG_4477
nmpk x cheese kt tgh tu..meleleh u!:p

IMG_4479
kasi klos up cket..nyam² cheese kt tgh tu yg watkn ciken cop tu lg tiptop..thumbs up!
*sebek aku publish entry ni pas korang lunch kn,klu x meleleh air liur korang kt kibod tu.haha

IMG_4480
hasil pemakan aku..haha..tinggal yg aku xmkn je..coleslow tu pn xmkn sbb kobis kn..kang angin pulak perot danish tu sbb bf..rase² cket je.kih3

IMG_4481
hasil pemakanan huby pulak..licin licau..same jugak tinggal timun ngn tomato je..wakaka



13 comments:

-Sara- said...

isshh elok beno laki bini ni xmkn sayo..pastu pakse anak jelah mkn sayo! haha!

.::Lynn::. said...

licin...

~SHiLA~ said...

sara -sebek stakat ni ank mkn sayo..jgn da beso tgk makpak xmkn sayo,dea ikot pulak.haha

~SHiLA~ said...

lynn - licin licau.haha

Rania Raffel said...

sedapnya ciken cop dah la tgh ngidam ciken cop ni

~SHiLA~ said...

ayok..air liur nisa meleleh suda..hehe.xpe mknan sane lg sedap!heheh

iduraz said...

saya pnh mkn yg ada cheese tuh, nama dia golden blue ker hapa ek..tk ingat..hehehe

MaR said...

weh kat mane ni tempat ni...direction pls...nampak sgt enak...laki aku ske makan ..slalu g makan mst hampe tak sedap....

~SHiLA~ said...

iduraz -oo penah g ek..aah name dea golden blue..mabeles kn..hik3

~SHiLA~ said...

madiah -aa best ciken cop situ..direction nti aku msg sbb aku fail bab² direction ni..haha..tp dr ptrjaya tu,lalu ikot upm tu

MaR said...

hahaha...okeh2....msg jgn tak msg yerk...ku tunggu msg mu...hehehe...tak sabo nak g makan nih

~SHiLA~ said...

oret..mlm kang aku msg..lgpn dkt je serdang tu..g terjah..haha

Zamani said...

Salam~ mohon izin nak pinjam gambar paling atas, boleh? nak kongsikan kat blog Zam~ ('';)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...