♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 2, 2011

giler tuperware sudaaa

jumaat lepas ade jualan puspanita kt rtm ni.mcm besela plannye mmg xnk beli pape..tp mesti tbeli jugak..hehe.time huby htr tu pn huby ckp da 'balik ni mesti ade beli pape ni'..haha..cm tawu² je bini dea ni cane kn

skgni klu tgk tuperware² ni kn,rase nk rembat sume je..cantek² & kalerful..aritu da beli set tuperware ni nk beli lg..tp xpela mmg guna pn kn.lgpn tuperware ni elok kedap udara..tahan lame jugak

pastu tpandang la set tuperware ni..mule² buat² xnmpk la kononnye tp bile da nek opez,rase nk beli sgt²..hahaha..so turun balik dgn opezmate g beli :)


DSC03559
sbnrnye set ni dabel drpd tu..tp aku share ngn opezmate sbbnye byk sgt pulak..so dpt sorang 7 bijik..hage pn dpt murah 14bijik = rm 150 je..ade 4 saiz..okla kn.klu x, hage dlm katalog rm 177

bile balik rumah,dgn xsabonye terus cuci² sume tuperware tu terus pakai je..haha.tp da kalerful cmtu,tarik phatian danish pulak..da dea wat main & dilempar²nye pulak..adeh


syyhhh : cane nk wat ek klu org nk folow blog aku ni xleh..patutla aritu ade org ckp cmtu jugak..huhu..tolong tolong sape tawu cane nk wat..plisss pliss plissss

13 comments:

iduraz said...

samalah kita..dah tersawan ngan tupperware, cecantik n tahan lama tu yg penting..
ntah-ntah org yg jual kt tmpt kamu tu sama ngan yg jual kt opis kiter sbb dia jual memang murah2 set2 gini..huhu

-Sara- said...

ala duk sini xtau pape pon ade jualan puspanita tuu..nyampah aku! :(

siti said...

k bile nk amek tupperware lala kek tt nih :-"

~SHiLA~ said...
This comment has been removed by the author.
~SHiLA~ said...

iduraz - mmg tsawan tsampuk sume ade bile tgk brg tuperware ni kn.hik3.tp xpe tahan lame kn
aah la ntah² org yg same..sbb mmg org tu jual merata opez

~SHiLA~ said...

sara -tu la ko..da aku kene carik membe br nk g cuci mate kt jualan tu.haha

~SHiLA~ said...

tt - k pat anto kt uma lala pat ;))

~~*Lady Salwa*~~ said...

suka gak beli barang tupperware nih... tahan lama...

kira berbaloi la walaupun mahal... hehe

suami pun dah bising sebab kabinet dapur penuh ngan tupperware... hehe

~SHiLA~ said...

aah tahan lame..bebaloi la mahal cket pn kn..tu la kn..laki mmg asik bising bile pompuan beli brg,tp da pompuan ni suke membeli,nk wat cane kn.haha

Ummi Rania Raffel said...

k rasa nak order kat lala tpaware yg sama camnih, hehe

~SHiLA~ said...

klu nica oder,nica kene beli fullset la.xpn tye jiran sblh nk share x..wakakaka

III bDkNaKaL III said...

meh sini sp nk bl tupperware..i kasik spesel price pny!tny sara...hihihi...

~SHiLA~ said...

oo aina bg lg spesel price dr hage shila beli tu ek..ok pasni klu nk beli,leh oder kt aina jela.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...