♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, January 24, 2011

kusus 3ari

dr pg lg da wat entry ni tp xabeh² taip..taip cket pastu tutup balik..pastu edit balik..pastu tutup balik..taip tajuk je.xde taip pn entry ni lg..hik3..bukak tutup bukak tutup jela entry ni..pdahal taip tajuk je..haha..ayakkk apehal ni..mood lari entah ke mane.dah seminggu cani..wahai mood,kembalilah kpd ku :p

sok aku kusus..25-27 jan 2011..kt ipptar ni je..dlm rtm ni gak..so xde rase cm kusus pn..cm bese gak r,g balik huby amek kt rtm ni jugek..kih3.yg penting aku suke pat kusus ni sbb kusus aku taun ni lebey byk dr taun lps..wakaka..(taun lps ade 2ari je).keh3

surat pn nk tarok ltk picca kn..haha..ala aku cm xsuke lak entry aku 0 xde pic.hik3

ekceli aku aply kusus ni ngn sara..dea yg ajk aku aply..pastu dea yg htr dulu borang 1ari sblm aku htr..alih² dea lak xpat..lgpn kusus ni limit utk 14org je.sory sara..bkn salah aku taw :p

okla da kusus 3ari ni,means aku xdela nk updet² blog ni kn..sepemergian aku bkusus 3ari ni,korang korang jgn rindu²an kt aku taw...hakhak..pasaaannnnn jeeee


6 comments:

siti said...

k lala jgn lupe wish enibecewi tt sok aw..pehtu blog tt lak xberhapdet cbb tt nk g bli cebinier da...papai

~SHiLA~ said...

oo cok ek enibecewi..
k jgn lupe cebinier lala..t lala tgu kt epot potpot

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak apply pun lagi kursus utk tahun ni.. cam malas je nak pi kursus... hehe

~SHiLA~ said...

shila aply awl sbb kt cni susa pat kusus..aply sik xpat je..

sal xpela nk deliver da..t pas deliver la br bkusus :)

-Sara- said...

ala saje je tempek pic tu kasi aku jeless!!

tak rindu ponggggggggg!

~SHiLA~ said...

haha..ipptar yg nk kasik ko jelesss

ala rindula...hakhak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...