♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, January 10, 2011

contest baby muka blurrr

stlh ditanye bkali² oleh ct bile nk wat contest dea tuh,arini aku wat la..byr la segala utang kt dea..eh bkn utang duit ek..tp utang contes 'baby muka blurrr' dea tu la.sbnrnye bkn xnk wat tp  aku yg blur xtawu cane rupe baby muke blur tuh..hihik




Syarat2 yg dikehendaki adalah..............

1) menjadi followers blog ini  - DONE
2) letak banner aka gambar aqil di side bar blog anda  -DONE

3) juga letakkan banner ini dalam entry khas untuk contest ini  -DONE
4) gambar anak anda mestilah 'dgn muka ala2 blurrr gitu -DONE
5)buat satu entry khas untuk contest ini haruslah disertakan dengan pic anak anda, nama anak, tarikh lahir anak, nama ibu dan jugak ayat2 power yg bersamaan dgn mimik muka tersebut... -DONE

NAMA ANAK
TARIKH LAHIR ANAK
NAMA IBU
AYAT POWER

6) contest ini terbuka untuk bayi yang berumur 1 hari sehingga 4 tahun  -OK
7) tarikh tutup adalah pada 25 Jan 2011 (tarikh tutup = tarikh ulang tahun perkahwinan kami..hehe) -OK

8) linkkan entry anda ke bahagian komen (blog ini) untuk memudahkan saya menyemak penyertaan. -DONE
9) gambar anak sendiri yer..( taknak gambar anak orang ) -OK
10) juri adalah waz (anak sulong) dan maknye...:)  -OK
11) tag kepada kawan2 anda seramai 5 org shj ok  -OK



...hadiah MISTERI menanti anda! *tggu jerla yer, mesti surprise punya!



**************************************
okla picca danish yg dipertaruhkan adlh..(cewah ayat...dipertaruhkn gitu :p)

154687_1713030713518_1470671246_1757708_676779_n
pilih picca secara random..kate xtawu cane blur kn..hehe..blur ke tuh?blur la kn :)



NAMA ANAK : DANISH IRFAN BIN MOHAMAD ZAIDI
TARIKH LAHIR ANAK : 20 FEBRUARI 2010

NAMA IBU  : NURULSHILA BAHARUDDIN
AYAT POWER : neh yg aku lemah bab² ayat-ngayat neh :p..okla ayat POWERnye ialah 'LIHAT BIBIRKU..SEKSI SPT ANGELINA JOLIE GITU'..haha

Nk tag kt korang yg lom wat contest ni lg :-
Sara
Mardhiah
Kmieja
Salwa
Azie

8 comments:

-Sara- said...

ala,yg rose nye tag pon xsetel2 lagi, ni tambah lagi! hehe :D

~SHiLA~ said...

haha..ros punye pn aku xwat g..
ros punye sok lak r :p

bunga_ros said...

woit korang..!! ptt la aku tersedak2.. Hehe.. Tahniah shila.. Akhirnya.. cian korang jadik mangsa tag aku kan..

~~*Lady Salwa*~~ said...

kena jugak eh... yg ritu pun tak wat pun... hehe

ni kalo rajin akan join la... hehe

~SHiLA~ said...

ros ->haha..patot tsedak² ek

~SHiLA~ said...

salwa ->2la psl sal..ala xpe,klu rjn join.hehe :)

siti said...

kahkah komfom owg len xleh lawan danish =))
ni contes baby bibir angelina seswai lew b-(

~SHiLA~ said...

tt->aa mek angelina blur :-"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...