♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, January 19, 2011

ape mak aku wat kt rtm ni

kul 6.40am td mak aku kol da..pdahal time tu aku br je pas mndi..hehe..konon² rini nk dtg awl la nk jmpe mak aku kt rtm ni kn..tp upenye same je time smpi ke opez pg td..haha..arini mak aku wat lawatan wanita umno lumut ke rtm..bwk lawatan ke tmpt kje ank..haha

smpi je trs receptionis bwk diorg sume g tgk selamat pagi mesia..live..siap masok tv..tp lupe lak nk tgk kt tv td..kih3..time pusen wisma tv,aku xde folow pn..folow bile smpi bhg wisma radio ni je..bwh opez aku pn kn..trn la jap..ikot pusen konti² radio yg aku sndiri pn xpenah jejak..hehe

kwn² mak aku ckp aku mcm adek mak aku..ish da pasan mak aku tuh..huhu


mak aku yg duk sblh abon tu ea..haha

8 comments:

~~zaa~~ said...

mak ko lagi femes dari ko...cane??? hahahaha

~SHiLA~ said...

xpela..aku kasik can la kt mak aku rini..haha

-Sara- said...

ahaha..ptt r pg td aku 'dgr' tv tu dorg bukak tv1..heboh jee pantun2 c abon tu, ramai pompuan, dgr gk dorg ckp org perak penuh studio pg nii, oo rupe2nye mak ko pn ade ek, haha

*dgr tv tau, bkn tgk tv! dh tv atas pale, bukak bapak kuat dorg nih! :))

bunga_ros said...

bestnya dapat jumpa mak time keje.. Klu ari2 camtu lagi best.. Haha.. Rindu mak la pulok..!!

~SHiLA~ said...

sara ->haha..dgr ek..tpkse la dgr tv ape yg bkk ek..migrain mbe aku dgr kuat²

~SHiLA~ said...

ros ->xleh la ros ari²..klu mak kt kL ok je kn..hehe

tetibe rindu plak kt mak ek..xpe MIL pn ade dkt :)

○○○iliyana○○○ said...

mak balik² dok tanye ko tgk x spm?ko tgk x spm???haha i nk tgk penye klu bangun pn pkl9

~SHiLA~ said...

eh mak masok kul9 lew..smpi 930 je :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...