♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, September 3, 2013

celeb our 4th anniversary

anniversary bln 6,ni dah masuk bln 9 dah pn.belasah jela updet cite lame pn kn.hehe.seminggu dah xupdet blog.skrg tgh pindah tmpt duduk kt ofis ni.xpayah ckp internet,telefon pn xde line lg.nasib la sape yg call ofis ni xdpt dr khamis lepas lg
 
celeb anniversary ni pn dah 2minggu lepas tarikh anniversary kot.xsempat ade je hal.mmg tiap tahun cmtu gak pn.xpe tp tetap celeb jugak.setahun sekali je kn.celeb simple² je pn janji ade kenangan.tp tahun ni kenangan celeb anniversary paling xboleh lupe.haha.nanti aku cite

celeb kt fullhouse

nasib dah booking awal.time sampai tu mmg fullhouse pn

terselit danish kt tepi kete tu

menu huby

menu aku

ni menu adek aku.dah celeb anni skali pulak.hehe.kebetulan dia ade minggu tu.aku dah book,malas nk cancel.join jelah skali.besar giler mangkuk dia.mcm utk 2org mkn


drumet ayam

desert
 
ade insiden yg mmg xboleh lupe la celeb anniversary kali ni.danish mmg jenis xreti duk diam kt tempat.dia ade je sblh table kitorang mkn tu.pastu nmpk dia masuk ke dlm.tetiba dgr bunyi kaca pecah.kuat giler sampai sume kt situ senyap sunyi.padahal sblm tu bising la jugak suasana dlm tu

pastu nmpk danish dtg kt table kitorang.dah agak tu mesti keje danish.padahal table kitorang dgn tmpt dia masuk tu dkt je.sekelip mata je.pastu tau pulak dia nangis meraung².takut la tu.xpayah ckp danish,aku pn takut jugak.haha.mane x takut,tgk deco dlm tu pn rase mcm mahal.pastu xtau lg ape yg dia pecahkan.yg kecik ke yg besar ke.yg murah ke yg mahal ke.hadoiii pening kejap.tp xdela kitorang marah danish pn.dia tgh takut kn.pujuk² jela bg senyap.klu x meraung xhengat

dtg waitress kt aku bgtau 'u kene byr ye pasu yg anak u pecahkan'.aku jwb ok jela.dlm hati tuhan jela yg tau.pastu time huby g kt cashier nk byr,aku tanye bpe.huby tunjuk jari 4.igtkn 4ratus.nasib la 40rgt je.legaaaa mak ko danish.haha

kt blkg tu tmpt danish pecahkan pasu.nasib pecah pasu kecik.kalau patung tu yg jatuh...

ni suruh posing duduk situ pn dia takut dah.duduk jauh² siap ckp 'xnkla mummy,nanti pasu jatuh nti'.haha tau takut

tp kejap jela takutnye tu.pastu pegi mane² skgni pangai same lg.xreti duk diam.tp stil dkt² la.

♥ my family ♥

4 comments:

iduraz said...

hee...sib baik 40 hengget jerk..kwn kita kena byr RM2700 bila anak dia terpecahkan pasu kt pasaraya..lagi nangis....sib baik dia berada..kikiki

O'gosh Iskandar said...

huh..sama je ganas rupanya....anyway, happy anniversary shila..nanti update pasl birthday danial ye..aritu x sempat nak pegi sebab ramai sgt org dtg nek beraya kat rumah..

~SHiLA~ said...

iduraz - mmg nanges meraung² la klu byr 2.7k tu.mcm² boleh buat.hehe

~SHiLA~ said...

ogosh - mmg ganas pn.besela baye² tu mmg tgh lasak kn.ok xpe faham xdtg,mmg byk openhouse pn tiap minggu kn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...