♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, September 19, 2013

survey kindy utk danish

tahun dpn danish dah masuk 4 tahun.plan nk htr kindy start tahun dpn la.lagipun htr umur 4 tahun boleh la rase suasana school tu cane kn.nanti 5 tahun xdela kekok sgt.lagipun 4 tahun ni mcm main² lg.hehe.danish pulak lahir awal tahun,bln februari.so ok jela kot umur 4 tahun nk g school kn

dekat 2 minggu dah kot aku survey² mane nk htr danish ni.carik yg dkt² dgn umah je.ikutkan putrajaya tu byk gak kindy yg ada.tp aku carik area presint 15,presint 14 dgn presint diplomatik je.senang dkt² ngn umah.hehe

tadika vonad,brainy bunch,smart reader dgn cic. lg 2 yg dkt ade tadika alif ceria dgn q-dees

kebanyakannya aku pergi tadika tu sendiri nk tanya pasal pendaftaran tahun dpn.boleh la tgk keadaan situ sekali kn.q-dees dgn tadika alif ceria je xtgk lg.alif ceria sbbnye kene buat apoimen pulak dulu.q dees dgn smart reader mmg xhtr danish situ kot.aku igt nk amek kindy yg kt bwh je.smart reader dgn q dees tingakt atas shop lot.cic tu ade 3 cawangan dkt dgn umah.kt presint 14, diplomatik dgn area taman rimba alam.sekali sampai 3 branch yg dkt.haha.tp yg presint 14 je landed yg lg 2 tu kt shop lot

ni tgh survey lg xtau nk pilih yg mane.kemain nk pilih pre-skool mcm pilih ipta kn sampai nk pening².haha.aku mcm minat nk htr cic,bile tanya huby mula tu dia ckp mcm suka brainy bunch.kebanyakannye yg mane aku survey tu sumenya fees naik tahun dpn.huhu.registration fees mmg sume 1k+.monthly dr rm230 hingga rm350.tu baru kindy je,sampai 12th or 12.30th.bknnya fullday. *pensan

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

aduhai...pengsan camni...arell pun nak hantar kindy gak..tp x survey pun lagi...xde masa..

~SHiLA~ said...

tula xde mase nk survey.sy tu sambil² je,balik keje singgah tgk jap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...