♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 28, 2013

aidilfitri 2013

raya tahun ni x cuti lame pn.apply sehari je,tu pn lepas raya.sehari sblm raye pn gigih dtg ofis lg walaupun ofis ni dah mcm tanah perkuburan sunyi sepi je.haha.tp nasib baik la rtm ni keje shif.so yg keje shif tu ade la nmpk lalu lalang sikit² dpn bilik ni.last day tu aku bwk danish g ofis.danial huby jage kt umah sbb babysiter dah balik kg

bangun pg raye rase mcm 'eh betul ke raye ni'.haha.sbbnye selalu bgn pg raye ade kt kg.kt umah mak aku or kt umah nenek huby.ni kt putrajaya kn.hehe.bangun trs siap² anak dulu.semua dah siap pakai baju raye,trs grk g umah MIL


tema kuning tahun ni 


bdk yg xjalan² lg.bediri gitu jela.xpe² mummy boleh sabar tunggu danial pandai jln.haha 

pg tu pas dah habis posing²,pergi beraya pulak.umah kwn² MIL dgn FIL.ptg tu baru balik sekinchan umah nenek huby.tido sane 1 mlm.mlm raye ke2 balik perak pulak.MIL pn balik balakong jugak mlm tu

raye ke3 beraya kt perak pulak

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

wow...kuningnya...kuningnya...

Uncle Lee said...

Hello Shila, wow! Love that portrait, semua pakai kuning.
I noticed many families too wearing red, blue, orange, whole family. Good idea too.
Grat looking family you have.
Best regards, keep a song in your heart.
Lee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...