♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, September 12, 2013

1st besday party danial azrell

besday danial bln 7,masa bln puasa aritu.tp mak dia nk jugak buat besday party.walaupun dah lebih sebulan besday bdk kecik tu.hehe.tu pn asik pospon sbb masing² bz.time besday danial tu pn huby keje.mintak cuti dgn bos tp xaprove.huhu.nasib bos dia ckp buat job kejap pastu boleh balik awal 


tema tahun ni minion (kuning / biru)


 besday boy


dah buat party lewat sebulan pn bdk ni belum pandai jln jugak lg.haha 


goodies 


gigih la aku buat sorang² goodies bag ni.buat paper bag sendiri,tampal² gambar minion tu sendiri 


goodies bg lori mainan ni.beli sehari sblm party 


candy buffet 


mula² letak choc kt choc fountain tu,danish duk ngadap situ jela.siap ckp 'wow' lg

pergi mane² besday party mmg byk org buat candy buffet ni kn.tu yg aku excited nk jugak.haha



kek minion.tempah dgn MIL

happy 1 year old danial ♥

abg yg over.dia rase mcm besday dia lak.pezen adek pn dia yg sibuk bukak semua


besday boy dgn atok

nenek dtg mlm sblm besday dgn atok,untie dgn acu danial

hero mummy daddy.kdg baik,kdg gadoh

ok nanti sambung part 2 pulak.haha.besday party pn nk berpart².dah byk tempek picca,next entry nk tempek lg.syg sumenye nk tempek buat kenangan.kih3

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

alolo..comelnya..rugi x pergi....anyway, happy birthday Danial

~SHiLA~ said...

ogosh - tq :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...