♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, July 4, 2012

mandi pool sesaje

arini aku baru masuk keje pas cuti 4ari dr ari sabtu smpi smlm.pegi cuti² melaka pulak dgn staf opis huby.cite cuti² pangkor dgn diorang pn belum abeh lg.xpe cuti² melaka updet pas aku beranak pulak.haha

sambung balik entry cuti² pangkor.nk updet yg lain² xrajin sgt.lgpn mood baru stat keje arini dah mcm monday blues pulak.haha.so arini updet blog juz tempek picca dua beranak ni mandi pool jela :)

 
mase mula² sampai.bdk ni mmg xboleh tgk air.rase nk terjun je tu

xbeganjak dr situ.org nk cek in,dia diri je kt situ tgk pool

trs salin swiming suit

tangan kaki sume dah kecut pn takmo naik lg.tp sbb dah nk maghrib,angkat jugak dia masuk bilik

tgk daddy pakai gogel

dr dpn bilik.esoknye diorang berendam lg.aku mandi kejap je.pastu masuk bilik dah

dah swiming pool dpn bilik,mmg berendam jela diorang sume tu.danish celik mate bangun pg pn,trs selak langsir tgk pool


4 comments:

-Sara- said...

alaa lame ngat cite pangkor xabih2 gi..cite melaka lah lak ;))

**yg katil bujang aku dulu dh jual kat noma laaa.. isshhh! :)) yg tu sumbangan iklas kak long aku..haha

O'gosh said...

sama la perangai nganarell..haritu g tgk rumah...adala terpacak swimming poll tgh2 tu...dia bantai meroyan nak mandi la tu gak...jenuh la dengo dia melalak...last2 x konsentrate nak g usha rumah tu...melayankan dia melalak je..

~SHiLA~ said...

sara - gambo melaka dlm kemre lg.pas banak br aku transfer.aku kn suke updet cite basi².haha

aah jual kt norma.lupe lak.igt tu katil kngn zaman bujang.kah3

~SHiLA~ said...

o'gosh - tula dorg ni suke sgt main air.pujuk pn xmkn saman.klu dpt berendam 24jam pn belum tentu puas

nk beli umah dah ek.bestnye nti duk umah sendiri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...