♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, November 11, 2011

pizza ultimate cheezy

aku ni kn klu tgk iklan pizza yg baru² je kt tv tu,mesti rase mcm 'eh nk try lah'.asik tpengaruh jek dgn iklan piza hut.heheh.lgpn piza suke buat yg bercheese² kn.baru lepas chunky loaded,skgni iklan ultimate cheezy pulak.meleleh air liur aku tgk ikan cheese kt piza tu.haha

ptg smlm huby ajk mkn piza.da huby ajk,aku sukeee je :p


smpi je danish asik mintak lolon.igkn ape,rupenye mintak belon bgantung² dlm piza tu


sibuk mengacau ciken sup tu

danish smpi pejam² mate aku suap ciken sup.feeling habeslah bdk tu.haha

snap gmbr dr depan,smpt lg jeling kemre.hehe

try piza ultimate cheezy & oder jugak island supreme

yg bulat² atas tu igtkn meatball ke ape.rupenye cheese jugek

bile cheese dipotong.yummyyyy

tp pd aku antara chunky loaded,ultimate cheesy,lglah aku suke island supreme.island supreme tetap btakhta di hati.hahaha


oder jugak ciken wing

ape saje yg ade dpn mate,sume nk diusik

cket² nk posing.mkn pn nk posing jugek

sejak ade blog ni asik² nk amek gmbr.huby da jd personal photografer secara xrasmi dah.haha.kdg dia da siap bwk kemre dah wpun aku xde niat pn nk amek gmbr :p


las skali oder mango tango sblm balik

korang tgk la picca yg 1st atas tu dgn picca yg las ni.peratikn suasana kt lua tu.nmpk sgt lame kitorg melantak kt situ.haha

pizza tu danish mkn 1 stgh pcs,huby mkn 3stgh pcs,aku lak mkn 5pcs.pastu aku mkn lg ciken wing 2ketoi,sup semangkuk,air twister apple ngn air mango tango.giler buruk lantak.manela perot xmcm peknen 3bln.kah3.padahal pukul 4 aku br mkn mee goreng sepinggan.huby mkn roti canai telur jek.ish agak² aku ade bela bpe ekor ni.haha


syyhhh : arini statlah huby membizi smpi ujung thn.boleh dikatekn every wiken job siang mlm.xsukeenyee.redha.bmakne kami akn kekurangan kasih syglah selama sebulan stgh ni.wakaka

6 comments:

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

kurang kasih sayang..tpi poket lebat hihi

siti said...

aa lama dari asar smpi magrib xblk2 lg :-"

~SHiLA~ said...

aida nordin - xdela lebat.renyai² jek.haha.xpela sebln stgh ni bz giler wiken je,weekdays mcm bese gak.hehe

~SHiLA~ said...

siti - sebek org pizahut xhalau balik.mkn dr 6-7.45pm.haha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sama la pntang tgk promo..msti nak try..
dh rasa gak ultime ni..mmg cheezy..

~SHiLA~ said...

sweetmama - tula bile tgk je,mesti nk try.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...