♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, May 21, 2011

syg isteri tinggal tinggalkn..sob sob

siap ade sob sob lg tu..wakaka..kenapa konon nk ckp tgh nanges mesti kene ade sob sob kn.hahahaha.xkesah la.ni bkn nk cite psl bunyi nanges sob sob..nk cite psl syg isteri tinggal tinggalkn :p

1st time ditinggalkn dlm tempoh 2thn ni.walaupun huby g bkn lame pn..2ari je..wakaka.org len laki tinggal beminggu² bebulan² relax je,ko laki tinggal 2ari pn nk sob sob ke?haha..padahal aku yg xnk ikot :p.smlm huby outstesen ke sg petani.mule huby ajk aku tp aku mmg rase malas nk ikot.sbb rase mcm penat je,laswik balik kg.igt wiken ni nk rehat je kt uma :).malas nk travel².MIL ajk balik kg kt mersing pn aku x ikot.penat + huby pn xde same.haha


240511_2028828528266_1470671246_2288610_3372841_o
ni je baju yg huby bwk..nmpk sgt la jap je kn outstesennye..hahaha.**yg sua kecek tu aku xtunjuk la..bkn xpakai ye..wakakaka

sbb aku ngn danish x ikot,so huby decide nek bus je.lgpn dea ckp da g sorang je,bek nek bus boleh tido.tawu² da smpi je kn.aku ok je klu dea nek bus dr drive sorang².sbb huby skgni nek kete joh cket je,suke ngantok.da la xde org teman.risau ati eden torai ni ha.haha

so aku htr huby kt lrt sg besi je.huby ckp dea nek tren je smpi ke pudu tu.risau aku drive be2 je ngn danish kn.lgpn danish xnk duk dediam kt seat tu.smlm sebek dea ngantok.letak je kt seat,trs lena..kua uma kul 9 mlm,kul 9.45 da smpi putrajaya da..time aku smpi uma,huby pn smpi pudu


243365_2028826728221_1470671246_2288608_2255632_o
sob sob..perlu ke??hakhak
babai b..kje leklok ek tamo noty² k.tek k..mis u.luv u.cewah ckp kt sini mcm la dea smpt bace.nti dea da balik kL tgk blog br tgk ucapan aku tu.hahaha


4 comments:

O'gosh said...

ala..cari duit lebeh....sabo ye...

~SHiLA~ said...

hehe..tu la sabo jela.xpe jnji bile bini tadah tgn,kene hulur.haha

-Sara- said...

ala ngade2 lak c bininye tuu,wakaka! :-j

~SHiLA~ said...

ala bg la bini dea nk ngade kdg²..kdg² je pn.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...