♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, May 23, 2011

dating be2

ari ahd aritu adlh ari kami bedating..sape kami tu?aku ngn danish la.hik3.sementara tgu huby smpi kL dr kedah,kitorang pn jenjalan la kt mines dulu..3 jam lebih jugak la pusing mines.bile kua xde huby ni,sumenye la kene handle sendiri..hehe..da la brt jugak nk angkt stroler tu dr bonet.bile nk smpn 1 hal,xreti nk lipat.haha..lame jugak try lipat stroler tu.smpi rase nk mintak tlg org yg lalu lalang tu je tlg lipatkn..wakaka


22052011896
smpi je trs lepak mcd..lapo la..jum kite mkn mcd dulu danish :)

22052011901
da abes mkn,masuk giant jap..pastu bg danish nek benda ni.tgk tu bwk bot dgn 1 tgn je.sblh tgn lg sibuk pgg fries mcd.huhu.upenye kt giant mmg free ek xya masuk syiling.smpi lebam la danish men.mule² je ajar dea tekan buton ijau tu,pastu dea pandai tekan sendiri.benti je,trs dea tekan buton ijau..penat aku tgu bdiri tepi tu.klu aku amek upah jd makgad pn,dpt jugak gaji.haha

22052011906
pastu pusing lg..pastu bg danish nek ank gajah ni pulak..rm3 utk 1 round.mahai giler..round beso xpela..ni kecek je pusin..

22052011904
puas ati la tu dpt nek.xtakot pn.duk diam je atas ank gajah tu pusing².mule org tu suroh aku nek ketapi tu duk sblh danish pusing mines,tp xknla kot..segan den nek ketapi dlm mines.haha

22052011907
bile da abes,cani la jdnye..adoii danish nanges 1 mines boleh dgr..adeh..ngamok sbb nk nek ank gajah lg

 bile nk balik,lepak dpn mines wonderland jap.pastu amek gmbr ngn ank pakistan.hehe..bdk tu mule² dr joh lari laju² ke arah danish..aku igtkn dea nk tolak ke ape ke..upenye nk kiss je.huhu..pastu kakak dea lak kiss..pastu mak dea lak..pastu ntah sape lg..macik dea pulak kot..abeh 5-6org duk kis danish..tp danish diam je..igtkn takot


syyhhh : sok pg cek up danish..lame lg la nk kene tgu kt kinik tu..xpela janji xkene cucuk..kesiannn.huhu

8 comments:

Ummi Rania Raffel said...

rajin kan lala bawak danish jalan walo bedua.. kalo nica x le, nica x bleh handle kott..

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

MaR said...

wah besnye danish dah naik anak gajah...aku tak bani nak bagi qaseh naik...heheh...tak kompiden takutr qaseh jatuh...hehhe...
same je cam qqaseh...asal abih je naik mainan yang camtu die mst nangis nak naik lagik...jenuh kan..hhehe

~SHiLA~ said...

nica -aah 2nd time kua be2..nica skg yela da be3..mmg susa nk handle da tu.kang ank² jage umi.haha

~SHiLA~ said...

ezan idma -oo xmenang pn dpt pezen ek..best².hehe..ok² nti sy emel detail :)

~SHiLA~ said...

madiah -tu ank gajah yg kecek.yg beso tu xleh nek lg.beso sgt.yg kecek tu pn mule xkonfiden,tp aku diri kt sblh tgk dea behave je..okla tu.try bg qaseh nti :)

-Sara- said...

rajin melayan anak wlo de laki, kalo aku xkose.. xlarat nk layan kerenah die yg cmtula..sudahnya melalak..haha

~SHiLA~ said...

mak xreti duk dediam kt uma.haha.bwk la ank kua.takat dkt² leh ler.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...