♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, May 24, 2011

cek up danish 1 thn 3 bln

kul 1 td br masuk opez..sbb pg td bwk danish cek up kt klinik..tp cek up 1 thn 3 bln ni xde cucuk la..lg 3 bln pulak br kene cucuk.smpi klinik kul 9pg smpi la ke kul 11.30pg..timbang berat danish td naik 1 kg dlm mase 3 bln..okla tu sbb mase 1 thn aritu brt naik 300g je dlm mase 3 bln.mayb jugak time tu danish baru bek demam.so berat pn xbyk naik la kn..tp kali ni bmi danish da naik balik da :)

kali ni x rase lame sgt bkampung kt klinik tu sbb ade demo pemakanan kanak² pulak kt lua klinik tu.sementara tunggu turn,boleh la tgk demo tu dulu kn..mule aku smpi igtkn ade org buat promo jual kuali ke ape.haha.rupenye pakar pemakanan kanak-kanak nk wat demo pemakanan.hehe.lgpn x lame sgt dlm stgh jam je demo tu.siap ajar skali care nk masak makanan utk ank..sbb bdk² skrg ni kn byk yg memilih makanan.so pakar ni ajar care nk pelbagaikn menu ank + care nk naikkn berat badan ank


24052011915
indian pakai bj orange tu la pakar pemakanan kanak-kanak.sonok jugak klu salu ade demo² cani kn.xdela boring sgt tunggu turn.boleh jugak tambah info :)

24052011914
ajar buat makanan ngn minuman..makanan tu roti jejari biskut tiger + susu..minuman lak susu + ice cream..nti aku rajin aku share kt korang resipi pakar tu bg.dea ade bg pemplet.skrg malas nk taip.hik3

24052011920
ni la biskut jejari tu.suke jugak danish mkn.sbb rase biskut tiger susu.tp danish mkn 1 stgh je..sbb kt uma aku da bg danish mkn semangkuk nasik da.haha..pakar tu kate danish kuat mkn..siap suruh aku wat utk danish kt uma.haha

24052011918
plg suke minum air tu..tp aku tgk mmg mcm sedap je sume bahan² yg dea letak.bdk² mmg suke la cmtu

24052011919
nk suap sendiri smpi tumpah² kt baju..sebek ade bwk baju spare

24052011921
cawan ke 2..ish danish ni..da abes 1,siap tunjuk air yg ade kt meja dpn tu.nk lg.misi tu pn suke je layan danish bg lg 1 cawan

24052011923
klos up mulut danish..hahaha..


6 comments:

O'gosh said...

nanti bagi resepinya ye..sama la tadi pun g check up dak boy..

MaR said...

resepi yang ku tunggu2...tambah lak pas baik demam ni qaseh langsung tak momakan...runsing aku pk nak bg die makan ape....riso weh

~SHiLA~ said...

o'gosh -sok klu rjn.sy share ek..oo dak boy pn cek up td

bile nk bwk dak boy nek tren..mesti excited dea.hehe

~SHiLA~ said...

madiah -ha mayb sok aku share.hehe.tu la bdk² cpt jemu.kene try mcm².huhu..klu demam,lg la penat nk layan bg mkn kn

-Sara- said...

k, nnt bg resipi tau ;;)

~SHiLA~ said...

ptg nti kot aku share ;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...