♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 7, 2011

bkn sekadar nasik ayam

lunch td g mkn kt ciken rice shop pantai dlm..alang² da arini aku drive sendiri sbb mlm kang huby ade job weding,aku pn ajkla mimi g lunch..mimi ajk dr laswik lg tp time dea ajk tu,aku xdrive.so dua² xde transport nk kua..trs tghari td aku igt kt mimi,trs deal lunch together gethe.kih3

tp mimi kje kt spital pantai,xleh la nk kua awl..aku ajk 12.30 nk kua sbbnye leh balik cpt..kt rtm ni paking mmg xcukup.klu xde paking,tpkase la paking kt lua guard.da kene menapak panjat bukit..tp td sebek ade paking plg dkt..hehe

aku kua dr opez td 12.50th.kul 1 ptg da smpi loby spital pantai..trs je ke care4 pantai dlm..sebek sumenye dkt.paking pn xkene byr td sbb ngam² 1 jam duk dlm care4 tu.haha


070620111018
tukang banje..mimi aka adik ipar abg ct ;))

070620111023
tukang makan.wakakaka..da org nk banje kn,aku terima je dgn perot yg tbuka..kih3

070620111020
amek set utk 2 org..full full

070620111017
honey ciken

070620111021
kerabu mango

070620111022
pie t..dulu aku xreti mkn benda ni sbb sumenye sayo²..tp bile da try aritu,sedap la pulak kn.hehe

242505_216456681710562_100000386948146_676267_5307444_o
sblm balik,posing dulu..tukang banje ngn tukang ngap.wakaka

070620111026
ni mak budak ke budak²..hik3..mimi la suroh aku amek bwk balik belon utk danish..aku ckp malu..mimi amek je bg kt aku..keh3


time nk balik kua paking care4,xboleh pulak flash tiket tu..rupenye kene masukkn tiket dlm tu..haha..patotla bkali² aku flash,palang xbukak² pn :p..da tu aku buat mcm masuk rtm pulak..kt palang rtm ni,flash kad br palang bukak..wakaka..bajet mcm kad touch n go pulak nk kua.haha



8 comments:

-Sara- said...

suke ati ko jee main flash kad tu..wakaka!

~SHiLA~ said...

hahaha.eh bkn pki pas..pki tiket la tp flash same mcm nk kua gate kite tu.keh3

Ummi Rania Raffel said...

terliur gileeeeee rasa nak makan gambar je nih!

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

MaR said...

ngah2...aku penah menglami situasi yang serupe...siap kene gelak ngan kawan aku...
kat opis aku kalu nak masuk parking kne touch paskad kite...dah ari2 terbiase...ade satu ari tu g alamanda ramai2,aku drive...sampey je kat palang nak masuk parking tu...dgn sepantas kilat aku amik paskad opis aku aku touch..bajet cam kat opis lah...aku pon pelek nape tak bukak ni...
kawan2 aku menjerit sambil gelak...'weh ko buat ape ni'...hahah...

~SHiLA~ said...

nica -jgn cmtu..nti abeh lappy nica kene telan..keh3

~SHiLA~ said...

jhazkitaro -ok nti free,sy jenguk k :)

~SHiLA~ said...

madiah -haha..tu la psl..aku ni lg la salu g ngn laki je..nk byr tiket paking pn tkial².wakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...