♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, May 30, 2011

contest gambar hunnymun ku


 ::: sticky post :::
scroll bawah utk next entry


sempena ade 2 benda special bln 6 yg akan dtg ni,aku nk buat contest lg..sempena our 2nd enibeseri pd 5 jun 2011, juge besday huby pd 17 jun 2011..hehe.contest yg aku nk buat ni adlh 'contest gambar hunnymun ku'

contest ni pn aku saje buat mase 2 minggu je..xnk buat lame²..hehe..dulu aku buat contest anak & ayah serasi bersama (sempena 1st besday danish) pun buat 2 minggu je..so cpt² la join sblm dateline contest ni ye..sudi²lah join contestku yg xseberapa nih :)


Syarat²nye adalah............
1) menjadi followers blog ni
2) letak banner di side bar blog anda
3) juga letakkan banner ini dalam entry khas untuk contest ini dgn tajuk contest gambar hunnymun ku
4) blogger yg tinggal di malaysia je
5) sertakan pic honeymoon anda & pasangan..sila sertakan nama anda & tempat honeymoon..xkisah la honeymoon kt mane pun..janji honeymoon.hehe
6) tarikh tutup contest adalah pada 5 jun 2011 (my 2nd anniversary)..so cpt² ler buat ye sbb ade 2 minggu je mase utk wat contest ni & keputusan pemenang akan diumumkan pada 17 jun 2011 (besday huby)
8) linkkan entry anda ke bahagian komen entry contest ni
9) tag kepada kawan² anda seramai 3 org (lebih pun xpe)


cth :


 nama : lalacila
tempat hunnymun : bali

♥jum cpt² join contest ni♥

21 comments:

O'gosh said...

ala..x g hunnymoon...xle la join..

bunga_ros said...

o'gosh ~ = la..

~SHiLA~ said...

o'gosh -ala xpat join

~SHiLA~ said...

ros -alamak ros pn same..haha

Ummi Rania Raffel said...

lala xkasik nica join, majuk ah..

MaR said...

hehe...cam bes ni...nakjoin gak lah...

MaR said...

hehe...cam bes ni...nakjoin gak lah...

~SHiLA~ said...

nica -nica klu join bjanggut la tgu pezen sbb lala kene bg time nica da lik mesia.haha

~SHiLA~ said...

madiah - ha jum² join :)

MaR said...

harus ku join...ngah telek gambo nih..mane tau tetbe menag kire jadik adiah besday aku lah...hahah...aku pon lahir lan 6 gak...eheh

~~Masyitoh~~ said...

nk jooin gak..bole?

~SHiLA~ said...

eh ade blog ek..tgk dr blog madiah ke?

ha jum join jum :)

~~Masyitoh~~ said...

aah..tgok dr blog dia..hehe..brminat gak..tp x berapa faham sgt..nnt klu ade yg silap bgtau ea..tgh pilih gmbr ni..:-)

~~Masyitoh~~ said...

ok..done..ni link entry

http://masyitohramli.blogspot.com/2011/05/contest-gambar-hunnymun-ku.html

:-)

~SHiLA~ said...

ok da cek :)

BabyRayyan said...

as slm...hi mamarayyan join:-)
mama x blh nk followla..cmner ek.

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/05/contest-gambar-hunnymun-ku.html

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam...faishafatihah da join...
http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/05/contest-gambar-hunnymun-ku.html

email : faishafatihah04@gmail.com

nurr f@!sha f@t!h@h said...

lupa plak..saya pong xleh nak follow..tapi saya add shila kat fb...
help..help..help...

~SHiLA~ said...

BabyRayyan & nurr f@!sha f@t!h@h

oo xleh folow ek..patotla aritu ade org ckp xleh nk folow jugak..nti sy cek..xtawu la pulak ape sbbnye

MaR said...

DONE!

penyertaan di saat akhir ye...

http://marluvshyfull.blogspot.com/2011/05/contest-gambar-hunnymun-ku.html

MaR said...

ase cam silap jek link aku bagi tu...klu tak leh...try link ni plak yerk..

http://marluvshyfull.blogspot.com/2011/06/contest-gambar-hunnymun-ku.html

ampunnnnn... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...