♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 22, 2012

selamat hari raya aidilfitri

1st skali aku nk wish 'selamat hari raya aidilfiyri.maaf zahir dan batin'.aci ke kalau raye ke4 br nk wish selamat ari raye?haha.nk wat cane dah raye ke4 br smpt nk wish.besela anak dah 2 ni mase pn terhad je.lg lak baru² beranak 2 ni,rase kekok sgt.slalu handle sorang anak,skg dah kene handle 2 anak.trs rase huru hara.kah3

walaupun aku cuti dah lame,tp sabtu pg pas saho br betolak balik kg.huby khamis dah cuti.plan asal nk balik khamis pg,tp FIL xsihat warded kt spital serdang so pospon balik pas FIL boleh kua wad.jumaat ptg baru dia kua,so sabtu tu la br kitorang balik kg.ank kecek xkn nk betolak mlm tu jugak kn.jalan jgn ckp,mmg jemmmm la.betolak 6pg dr umah smpi kg dkt pukul 12th.patut dlm 10pg dah boleh sampai.nasib baik la danish ngn danial tido sepanjang pejalanan :)

dah updet blog raye ke4,so bolehla tempek sket picca raye.tu pn yg diuplod kt fb.nk tunggu picca dlm kemre,mmg berzaman lg la nk uplod kt blog jawabnye.hehe


 raye be4 tahun ni.syukur alhamdulillah.bertambah meriah raye kami :)

 abg yg makin lasak.tunggula adek besar pulak,begusti la diorang bedua tu.nanti suara mak pn kalah tarzan.haha

raye ke2.walaupun raye dlm pantang,tp nk pakai gak baju raye.baru terasa mood raye tu.haha

patut raye tahun ni turn belah huby,tp sebab stil dlm pantang,kitorang raye belah aku je.kalau raye belah huby,nk kene balik kg nenek dia pulak.susah pulak nk betungku bagai kn.kalau kt umah mak sendiri,senang la nk sambung pantang sini.tp pantang pn dah sebulan.badan pn dah kuat.kalau baru seminggu dua dlm pantang,mmg xdela aku nk pakai baju raye sume tu.hahah


syyhhh : bestnye la cuti raye lame² cani.xde rase pn malas nk stat keje pas raye ke ape.hehe.huby cuti sampai ujung bln.masing² xtau bila nk balik kL.dah ade kt kg,mmg liat la nk balik kL pulak.hehe

1 comment:

O'gosh said...

Selamat Hari Raya Shila....pantang2 pun sakan gak ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...