♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, August 19, 2011

peneman saho kami

selama 19 ari pose ni,aku rase br 2-3 kali je kot danish x bangun saho same.yg len sumenye kitorg bgn,xlame pastu mesti dia pulak bgn.bgn xkaco xpela..susa la pulak klu kaco kitorg nk saho kn

len la klu time buke xpe lg..mase lame.saho kang nk layan dia lg kang xsmpt nk saho.hehe

bile bgn dia xkaco..dia tunjuk tv ckp nak nak nak..nk suroh kitorg psg cd dia la tu.pas pasang mmg dia layan je tgk cd tu kt tv




ni time ari 1st kitorg saho..elok je dediam tgk tv :)


pas saho tgk da peluk bola pulak.hehe

baru kejap ni pn dia jage gak.tp sumbat nenen,tido balik la.smlm lg la.kul 3pg da bgn.adoiii awl sgt la danish kejut mama bgn saho.aku sedo dia jage pastu kate nak nak kt tv tu.aku tepuk bontot balik

tp dia da segar lak time tu.tamo tido balik.jenuh tepuk bontot,tamo tido gak.aku tido je tp kene cepuk pulak kt muke ni.huby pn kene tp kt badan bkn kt muke.trs dia xtido smpi 6.40pg br tido dlm kete

rajin aku updet pg² bute ni kn.hik3.xdela pg bute pn.pas saho..sume kje da setel,bek aku on9..kang tetido lak.klu aku tetido,kompem sok 10.00 pg lak aku smpi opis.haha


syyhhh : eh smlm pas balik dr cucuk danish,aku g da PICC tu..org pn x ramai.best je xde nk berebut.tp xbyk brg kenan sgt la.tp abeh gak la rm 140.hehe :p

8 comments:

blogtilldrop said...

ok la kalau tak mengacau ..baik and comel!

~SHiLA~ said...

tula xkaco xpe.sng nk mkn.hehe.time saho je xkaco,time buke mmg kaco punye

O'gosh said...

sama je perangai ngan dak boy...

~SHiLA~ said...

dak boy pn bgn saho gak ek.tula diorg sebaya.pangai lebey kurg je.klu dia bgn dulu,mmg dia kejot smpi makpak dia bgn jugak

-Sara- said...

syaqir lak awal2 pose je rajin bangun..skang ni xde bangun lak..dh lame xbangun..hehe

~SHiLA~ said...

mule² tu ank ko bgn sbb dia pelik kot makpak bgn mkn pg² bute.haha.skg da xheran da :p

Pn. Zana said...

@shila: nak oder cookies 3? awak duk mana? bak sini no tepon . tq

~SHiLA~ said...

aah nk 3.jap sy pm no fon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...