♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, August 19, 2011

cek up danish 1 thn 6 bln

smlm bwk danish g cek up utk setahun 6 bln.apoimen pukul 2.00ptg,tp kitorg smpi awl 15 minit.1st time kitorg on time dtg cek up.salunye mesti lewat stgh jam.haha

yela bln pose kn,bkn g lunch dulu pn :p..time smpi tu kinik xbukak lg.tgu la jap kt kusi lua tu.bile bukak je,trs masuk letak buku danish dlm bakul apoimen pukul 2 :).buku danish la plg bawah.means no 1 la kn.hehe

pastu time timbang berat danish,tgk beratnye da turun 400g dr sblm demam aritu.demam 5ari trs berat turun byk cmtu.adoiii danish.xpela janji danish da sihat da la :)


mcm bese,mmg xreti duk diam la kn.klu dulu merangkak 1 kinik tu.skg da bjalan,jln pulak 1 kinik.jap naik kusi,pastu turun.pastu naik balik.adeh

da penat men kt kusi,blari ke hulu ke hilir pulak

pastu main pulak ngn aci sblh tu.hahaha

ha kemain suke aci acah² dea ngn toy tu.danish ni bkn kire,suke nk men ngn org.pastu klu jmpe bdk sebaya,suke nk bkawan.padahal bkn sume bdk nk bkawan pn kn.haha

tgk tu..xmo duduk.nk turun..time ni tgh tgu turn nk cucuk pulak pas timbang berat

time jumpe misi kt dlm bilik,danish da nanges da..dia fobia tgk misi sbb tingat dia kt spital aritu kn.nmpk misi,mmg nanges da.takut misi suroh mkn ubat time kt spital dulu.haha

bile da diam da xtakot ngn misi,sibuk men langsir pulak dlm bilik tu..pastu main bukak tutup pintu.aku je duk kt kusi tepi misi tu.da mcm cek aku pulak.yg danish,langsung dia xheran sibuk ke hulu ke hilir.sebek la g ngn huby,penat nk ikut dia

misi tu pn gelak² je tgk danish.xkosentret dia nk tye aku ape².pastu smpt lg misi tu ckp 'eh muke sebijik mak dia'..pastu misi tu ckp lg tp idung ikot bapak dia la..kah3


sorang bapak suroh ank jgn noty².ank dgr je time tu.tapiii

ank ckp dlm ati 'pedulik hape aku'..kah3..sambung men pintu pulak :p

time cucuk huby pegang.hehe

aku sbnrnye mmg takut nk tgk..sblm cucuk amek gmbr dulu,tgh cucuk aku lari duk kt lua.hehe.penah skali je aku pgg.tu pn aku pejam mate.haha.yg len dr danish kecek smpi beso huby yg pgg.time dlm pantang,mak aku yg pegang time kt kg dulu


syyhhh : ramai kate tuka duit raye rm5 dpt yg lame ek.sebek aku dpt yg baru.ehehe..tu pn adek aku yg tukakn.huby baru nk g tukar kt bank,da adek aku call tanye nk tuka duit raye ke x..lupe pulak aku yg adek aku keje bank!haha

4 comments:

-Sara- said...

ceet padanlah dpt wet baru pon! adik keje bank upenye! cess! :D

O'gosh said...

nasib la ngah buas...kalau kita hubby yang penakut..keturunan dari bapak mertua sampai la ke semua anak2 lelaki dia mmg xle tgk anak sendiri kene cucuk..kesian...kene la kami bini2 mithali yang pegang..huhu

~SHiLA~ said...

sara -haha tula psl.klu x,mesti duit lame jugak.hehe

~SHiLA~ said...

o'gosh - tula tgh buas
oo huby yg takot ek.hehe.sebek la mak xtakot.klu x,jenuh berebut sape yg nk pgg dak boy.hik3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...