♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 7, 2011

kazen's wedding part 2

nk berpart² jugak la kn.hahaha.ni weding belah laki pulak.aritu updet weding belah pompuan kt dewan felda jln semarak

time weding belah kazen aku ni,huby xde skali sbb ade job kt dewan felda yg mlm tu kitorg g.mlm tu pn ade weding jugak,tp da nk g weding kazen aku,huby tolak la job tu

kenduri siang tu pulak buat kt dewan FRU cheras.so aku ngn danish g ngn family aku jela soknye tu.adek² aku je pn tido kt uma aku.mak ngn ayah aku tido umah untie aku sbbnye boleh tlg ape yg patot kn :)


1
da same kaler dgn kusyen da.haha.da temanye pn gold

eh baju ni baju raye aku 2 thn lepas mase mule² kawen dulu.ngam² lg cume xbape nk celuih kt 1 part tu.hahaha.xpela da banak adatla kn perot buncit cket :p.baju tu pn br 3x kot aku pakai.xsuke nk pakai slalu sbbnye kene dry clean.mmg xkose la aku nk htr g dry clean slalu.wakaka


3
danish ngn macik dea ngn nenek dea.haha.mude² da jd macik & nenek.kih3

2
adik sepupu aku ni mmg rajin la sgt layan danish tu.dukung ke hulu ke hilir :)

IMG_0031
suda garu kepala itu bdk.ngantok la tu

IMG_0037
xsmpt duduk,sibok nk posing dulu.haha

IMG_0041
kt pelamin pulak

IMG_0058


IMG_0051

flower gurl yg comey² :)

IMG_0069
'napela dia ni rajin sgt dukung aku?xpenat ke?'danish tanye dlm ati.haha

IMG_0079
danish pn berkompang jgak.org tepuk kompang,dea tepuk tgn..org senyap,dea pn benti.ikot je org bkompang tu.makin kuat org tepuk kompang,makin kuat la dea tepok tgn.hehe

IMG_0087
pas penat bkompang,kehausan sudaaa.haha

IMG_0104
me,my sis & my mum

IMG_0133
sblm balik,rembat yelow fresh flower dulu :p

walaupun tempek pic byk²,tp xde pulak pic pengantinnye aritu.haha.lupe pulak da sibok posing sane,posing sini.sebek bkn aku yg kawen,klu x aku dah marah da asik posing² tp xmo amek gmbr aku kawen kn.keh3

6 comments:

Amiizaa2001 said...

canteknya shilaaaaaaaaa......slimmmm ayus jelita:)

~SHiLA~ said...

nk jd cm kak mieja,dah ank 3 pn menten gitu.hehe :)

O'gosh said...

serius cantek sangat..

-Sara- said...

alaa ko mmg! cm ko lak pengantinnya! wakaka!

~SHiLA~ said...

o'gosh -yela tu.hehe.papepn thx :)

~SHiLA~ said...

sara -tu la tetamu pengantin lak over².keh3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...