♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 29, 2011

dpt jugak jumpe farah af :)

mlm sblm wedding farah tu,huby ajk g pusat maritim pullman jap.nk sevey² lighting katenye.da huby kate kejap,so aku ikot jela.mlm tu pn diorg ade wat rehearsal utk function soknye tu

time smpi tu tgk ramai jugak la org kt situ.ade tgh deco²,ade tgh discus psl rehearsal.mcm² lah

_MG_3540
posing dulu blatar belakngkn pelamin farah.eh jauhla..xnmpk sgt.danish pn sibok tgk byk lampu²

_MG_3542
ok posing dpn² br nmpk cket kn :)

_MG_3543
time tu ujan baru benti.aku biakn je danish ke hulu ke hilir.xlarat nk kejo

_MG_3548
diorg tgh rehearsal.yg pki leging ngn baju merah tu adek farah

mule smpi pn aku agak da tu adek farah.tanye huby,huby ckp betoi la adek farah.muke xbpe nk same.tp sore ngn care gelak same jek.sepesen.wakaka.adek dea yg pki leging tu pengapit farah rasenye

pastu kn time kitorg smpi,lepak² la kt pelamin farah tu ngn fotografer ngn ade akk festival pengantin tu.pastu adek farah cite la yg farah ni time mlm berinai dea xmo pki inai yg conteng² kt tangan tu.yg corak² tu kn.mayb farah ni jenis yg ikot kate ustaz yg kate inai corak tu xleh pki kot.tp ade jugak ustaz kate boleh kn.tp time aku kawen pn aku pki jugak inai corak² kt tangan tu :p

pastu inai yg dea pakai kt jari pn dea xmo pekat² sgt.nk merah² gitu jek.xmo pekat merah nk ke kaler itam tu kn.balik umah siap cuci lg inai yg da merah pekat kt jari nk kasik slow sikit kalernye.haha


_MG_3554
time rehearsal diorg psg muzik kompang tu.danish sibok la jugak tepuk tangan konon tgh bkompang la tu.haha

_MG_3559
lastly sblm balik,dpt jugak bgmbr dgn farah

time tu xabes rehearsal lg.eh korang pasan x?shining je kn gg farah tu nk banding ngn gg aku ngn huby dea tu.xaci taw.da nmpk mcm gg aku pulak xputeh.tp sbnrnye gg aku puteh taw.hahaha

pas da posing tu,farah jemput lg dtg wedding dea mlm sok tu.pdahal sblm tu dea jemput da crew² suh ajk ank bini kn.ni dea jemput aku sendiri pulak.cewah tetibe tharu pulak rase mcm nk menitik je air mate ni.eh tipu tipu.xdekla smpi cmtu kn.kah3


7
k kite klos up cket.kn shining len mcm tu.ala nk kawen kn mestila g shinigkn gg.ape ntah name poses nk kilatkn gg tu.bile senyum barula cantek bseri.wah gitu :p


syyhhh : eh korang,ktne ek nk carik baju kurung readymade yg cantek²?nk pki utk raye la.slalunye aku beli ken psg,tp thn ni xsmpt la pulak.bz memanjang.hehe.klu tawu,sugest kt aku ek :)

6 comments:

Amiizaa2001 said...

waahh beruntung hubby jdk cameraman :)

O'gosh said...

kat ampang park, shah alam banyak lawa2 dan berbaloi..hehe

~SHiLA~ said...

kmieja -bini dea tukang sibuk² je.hehe

~SHiLA~ said...

o'gosh -tulah..baru nk mcarik² baju raye.hehe

-Sara- said...

sebok je tgk gg org tu shining ke tak..haha

~SHiLA~ said...

hahahaha.tlebih bizi body!kah3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...