♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 21, 2011

cuti² danga bay

kitorang g danga bay time anniversary aritu..means da 3 minggu lepas da pn.tp baru arini nk updet.haha.skrg x rajin mcm dulu² updet 2-3x sehari.tp tetap updet jugak la ari².haha..rase syg pulak klu x updet.sok luse boleh tgk balik kenangan² ni kn.hehe :)

ari jumaat tu aku cuti.kitorang gerak ke sane pg tu.smpi johor pn da ptg.tp sebek aku da sevey hotel dulu.da la time cuti skolah kn.danga bay pulak tu.lg la ramai org nk ke sane.sampai je sana terus cari hotel dulu.trs cek in


IMG_8410
benti bekpez dulu kt R&R mane ntah..lupe da..eala 3 minggu kn harusla lupe.ekekeke

IMG_9012
sampai danga bay sudaaa..dulu penah g JB tp x jalan kt situ pn.huhu

IMG_9025
posing blatarbelakangkan kapal titanic.haha

IMG_9034
kt sini pn ade jual jeruk²..da mcm kt penang pulak

IMG_9047
cantek kn pic ni..suke tgk byg² kapal kt air tu.huhu

IMG_9053
posing lg.danish ntah tunjuk ape..flite kot.xkn tunjuk bird mlm² :p

IMG_9060
uniknye kt sini ade beskal mcm beca ni

ade yg utk 2 seat,ade yg utk 4 seat.klu 1 family amekla yg 4 seat..ade jugak aku tgk mcm nk roboh da beskal tu da diorang nek 1 family penuh.haha.lawak²..da mcm nek estima.wakaka

haga 4 seat rm 39 kot.2 seat rasenye rm 25..kayuhla korang beskal tu smpi 45minit..penat giler..tp aku xkayuh pn.sbb kaki xbape nk sampai.hakhak

IMG_9062
danish pn sibuk nk pgg stereng..yg mcm bakul kt depan tu,boleh jugak budak nk duduk.tu yg jd mcm nek estima tu.smpi dkt 8org nek beskal tu..wakaka

IMG_9088
penat kayuh beskal,benti minum pulak..mmg xkn kayuh smpi 45minit la..xde sape larat nk kayuh smpi 45minit.haha.lepas minum,terus pulangkn beskal walaupun belom 45mnt :p

pastu jln² lg..bg danish nek kude mery go round pulak

IMG_9115
kt danga bay ni mcm kt dlm theme park.tp xbeso la..mcm mini theme park je..ade petting zoo jugak,tp malas nk masok mlm²

org nk amek gmbo, danish sibok tgk org men tangkap² itik kt blkg tu pulak :)


awal tahun ni je da jln ke cameron highland,melaka & yg ni ke danga bay pulak.request kt huby nk vacation 3x setahun..nmpknye mcm kuota cuti² mesia ni da full je.huhu.tp ade plan lg.nantilah,kene pujuk sampai menteri kewanganku aprove..haha.klu huby aprove,ujung tahun pulak la cmtu baru boleh jln lg


13 comments:

O'gosh said...

bestnya..aritu g jugak...tapi danga bay tengah tutup...

-Sara- said...

alaa nak gak update sesame..beze seminit jee..wakakaka!

~SHiLA~ said...

o'gosh -oo ade tutup ek.sebek kitorg dtg bkn time tutup tu.mayb tgh renovet kot

~SHiLA~ said...

sara -haha.tu la psl.da lps 3mgu lak tu :))

siti said...

aik dh ade mcm2 ek kat dangabay tuh?? dlu tt p xde pe pon b-( k bli katne bj danish tu kaler terang lawa :-"

MaR said...

besnyer lah hai

MaR said...

aku pon skang mala giler nak update tau....dok betangguh trus lupe tau...gambo byk nak wat untuk update tu...

~SHiLA~ said...

tt -tt g ton mile.lala ase mcm da lame je ade sume tu kt danga bay.huhu

~SHiLA~ said...

madiah -aah tu la.klu xupdet,nk kene godek gmbo.klu kt sini,boleh tgk tajuk tu je kn.hehe

arejue said...

huhuhhuhu aku suke shoot pic tu...huhuhuhu leh ke aku komen cmtu leh la kan...

~SHiLA~ said...

da potografer,mate nmpk la cantek ke x kn.klu aku,tgk sume shoot same je.hahaha

arejue said...

lawak la ko shila...tp aku suke shoot tu beb..sape shoot ni..hot2 gitu sehhhh

~SHiLA~ said...

ade laki aku amek,ade membe dea amek.klu aku yg amek,mesti terang giler xpn gelap giler smpi xnmpk pape.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...