♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, June 29, 2011

raikan cinta♥ @ bora ombak

da alang² sumenye bln jun kn,so wat la 3 in 1 celebration skali :).. celebrate our anniversary,huby's besday & father's day

ekceli mmg da lame plan nk celebrate our anniversary kt restoran bora ombak.tp sbbnye time anniversary tu kitorang kt danga bay,so pospon la ke minggu seterusnya.hehe.tenkiu huby coz fulfil my wish nk celeb our anniversay kt bora ombak tu ♥

kitorang decide nk celebrate kt sini sbb nk amek mood ala² bali kononnye.wakaka.xpe xg bali pn xpe.g bora ombak kt ampang tu pn ok gak.konon mcm kt bali dah la tu.kekeke



1
pic muqadimah..haha
pasni tmuntah la korang tgk aku tempek byk giler pic.klu boleh,sume aku nk letak.wakaka


tghari tu huby ade job weding.ptg tu balik rehat² jap,pas maghrib barula kitorang kua gerak trs ke ampang.stgh jam je da smpi ampang tu,tp memusing la pulak mencarik bora ombak tu.padahal sblh je pn ngn sport planet ampang.hahaha.bkn kitorang xpenah g sport planet tu,tp xpasan pn bora ombak sblh tu je.keh3

2
pintu masok..da terase mood bali da tuh.hakhak



3
hage kt sini nk kate mahal sgt pn xdela kot.juz nice je.mahal sikit² je :)..aritu sume kitorg mkn rm 80 cmtu



4
danish da jeling² air da tu.hik3


5
huby amek fresh orange.aku amek ice blended coklet wif hazelnut..sedap².danish minum nk dkt separoh air aku tu.aishhh


6
ha kn cm bali tu.siap ade langsir bagai.kah3


7
senang gak duk cmtu.boleh la lepas danish.klu x,dea xmo duduk kt baby chair tu


8
huby amek nasik goreng ape ntah




9
aku amek bora grill ciken kot namenye..yg ni rm 20.90..okla kn.siap ade nasik lg


10
kerabu mango.nyam²


11
♥ 3 of us ♥


12
luv both of them damn much :)

13 
huby suap danish.byk jugak danish mkn nasik goreng huby tu

14
danish pn nk suap sendiri jugak.hehe


15
mak ngn anak sibok mkn..danish siap bsila.haha.comey je kaki danish bsila atas meja tuh.haha


16
posing lg :p

17
live band


sblm balik,kitorg masok kt tmpt mkn belah dlm pulak.kt situ ade live band.sonok gak mkn kt situ smbil layan live band kn.tp da kitorg nk duduk kt pondok tu,xjd la nk duk situ.dr lua dgr jugak diorg nyanyi cume xnmpk jela


18
danish suke lak joget² bile tgk org tu joget..live band tu bkn nyanyi kt dpn je,siap joget pusing² table kt dlm tu lg.joget² dgn danish jugak.haha


kite pn leh request lagu ape kite nak.huby request lagu ape ntah.pastu aku yg htr kt dpn kt live band tu tajuk lagu yg huby mintak

da alang² aku g dpn, aku pn siap request lg lagu epy besday utk huby.nk live band tu nyanyikn.wahhh soo sweeetttt.wakakaka


19
cewah huby malu² sbb sume duk tgk bile live band tu nyanyi lagu epy besday utk dea.pastu buat² tepok tangan danish pulak.kah3

eh tp aku pn malu² jugak time tu sbb sume org kt situ tgk² kn.haha.cay mcm besday aku pulak da aku pn beria² nk malu jugak :p.pastu bile live band tu da abes nyanyi,org tu siap bg spesel ucapan lg utk huby :p


20
tgk danish siap nganga² mulut nyanyi jugak.hehe

21
las posing sblm balik :)

mlm tu mmg kitorang enjoy celeb kt sane walaupun celeb yg ala-ala je kn.yg penting kitorang epy dpt spend time together♥

i luv my family soooo much.cyg b,cyg danish..mmuaahhhh

10 comments:

O'gosh said...

so sweet..kita dok kat ampang ni pun x pernah pegi...

-Sara- said...

cayyy, laki bini wat2 malu lak! wakakaka!

eh, xde ah mahal ngat ek,ok ah tu xsampai satos

~SHiLA~ said...

o'gosh -nti bebile try la..best la situ.hehe

~SHiLA~ said...

sara -kitorg kn mmg pemalu.wakaka

ok je rm80 2org..ko be3 satos lebih sikit jela.kang oder 2org cm aku,berebot ngn syaqir pulak.haha

arejue said...

syila kot sronok...sgt jgn ko nk tido lak kat ctu taw....

~SHiLA~ said...

ajue -wakakaka..xdela sonok smpi nk tido kt situ.melampau la tu :p

xpn klu sonok sgt,pindah terus je kt situ kn.hahaha

MaR said...

o kat amapng ek tmpt ni...aku mmg tingin nak g cni tapi tu lah tak tau jalannyer...dok ngk org cite je pasal tmpt ni...bes lah weh aku ngk...ni yang nak g ni...

~SHiLA~ said...

g la weh.best..aah kt ampang je.sblh sport planet.celeb r anniversery ko kt sane wiken ni.hehe

MaR said...

tu lah pasai weh...heheh..cam bes je aku ase klu celb anniversary kat ctu...heheh...
coklat pon dah tempah...ngeh2...

~SHiLA~ said...

ok lgpn xramai org sgt.hehe
coklet bile siap?ke ko nk amek otw g bora ombak.aku amek pn boleh gak sok ptg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...