♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 18, 2014

pecah!hancur hatiku





baru 4bln pakai henpon ni.dah rosak.skrin dah pecah.bkn takat skrin je.home button pn pecah skali.slalu kalau org lain pecah skrin tp xdela sampai home button pn pecah.huhu.dah try g tanye 2-3 kedai,mmg xboleh nk diselamatkan dah.dah try tukar lcd dgn home button,stil xboleh on.siap try tukar housing pn xboleh.maybe dlm tu rosak skali


dah pegi apple nk tanya kalau claim waranty nk tukar hp baru kene byr bpe.katenye kene byr 80% dr harga iphone 5s.adoiii 80% dr rm2400 tu.tecekik dgr nk kene tambah $$$ byk tu.kalau dah bertahun pakai xpela lg,ni baru pakai 4bln T_T

esok nk try pegi time square.katenye apple store ke machine ke sume htr situ jugak kalau nk tukar hp baru.kalau kene tambah sket² xpela.redha jela.drp buang gitu je henpon tu.huk3

kalau gini gayanye xpayah berangan nk pakai iphone6 yg nipis tu.iphone 5s pn pecah skrin,kalau iphone6 mau tebelah dua.serik dah nk pakai henpon mahal.sbb aku ni bkn jenis pandai jaga brg.xkisah la mahal ke murah ke sumenye jage xcermat

4 comments:

siti said...

kecuaian sapekah ini? tt punya jatuh byk kali dh sebbek xretak ;p

O'gosh Iskandar said...

adeh..kesiannya..

~SHiLA~ said...

byk kali jatuh dah danish danial buat.danial la selalu campak.tp ni pecah atas kecuaian sendiri.huhu

~SHiLA~ said...

ogosh - 4bln je betahan.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...