♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, July 9, 2014

cuti² goldcoast morib 2014

kali ketiga dtg sini.makpak suke,anak² lagi la sukeee.haha.ade ank kecik best la dtg sini.saje cuti lepak².cuti² sblm puasa.mmg pegi pn 3-4 hari sblm puasa.khamis sampai sabtu.ahad tu dah puasa.hehe

sblm ni pegi 2hari 1mlm je.kali ni pegi 3hari 2mlm.dah nk puasa ni bg diorang mandi  puas² kt waterpark dgn jacuzi.haha mcm la diorang puasa.mak korang yg hover kn.ala sbbnye slalu pegi 2hari tu mesti mase nk balik rase mcm nk tambah lg sehari je.kejap sgt,rase baru cek in smlmnye,soknye dah nk cek out.3hari 2mlm juz nice la :p

cek in

sampai pn dah pukul 4ptg.trs cek in kt kaunter.request skali nk bilik waterpark view.nasib baik ade lg.pastu request lg nk blok yg tgh,boleh nmpk pantai.tanye je,kalau ade alhamdulillah.kalau xde pn takpe.xkn la pulak nk ngamuk kt situ.haha

mcm biasa kalau pegi hotel,wajib main lompat² katil dulu.eh bkn kt hotel je.kt umah pn cmtu suke main lompat katil T_T

view bilik spt yg direquest :p

ala poyo je nk nmpk pantai.padahal bkn nmpk sgt pn.dah lindung dgn pokok² tu

waterpark

danish tgk waterpark dr balcony dah asik la ajak g waterpark.1st day tu mmg xplan nk masuk waterpark pn.cek in pn dah ptg kn.igt nk jenjalan pantai blkg tu je.jenuh gak la memujuk diorang bedua

jacuzi jela

mandi jacuzi jela dulu ye.esok tu baru waterpark.patut waterpark tiga² hari boleh masuk.xpe kalini kite pegi 3hari,esok lusa pn boleh mandi waterpark tu

danish siap posing nmpk mak dia asik jd mamarazi.kah3


bdk² mmg suke la main air kn

6ptg cmtu pegi pantai blkg hotel 

jalan kaki je.dkt je ade pagar blkg tu.xpenah jln pantai mase duk situ.kali ni 3hari boleh la.kalau x,asik mandi waterpark je


danish, daddy, danial.mak jln blkg jd mamarazi lg.hahaha




naik atv.betul ke pun namenye atv.haha rasenye la.lupe dah

naik atv ni bpe ntah.rm50 utk stgh jam kot.tp aku mintak 15minit je rm25.kalau nk lg baru tambah sbb kang kot xde sape nk naik.huhu.tp org jage tv tu bg pulak stgh jam rm25.sbb mase dia ckp dah abes,tgk jam dah stgh jam.kitorg byr rm25 je.jimat separuh.hahah

nk try la jugak :p


danish yg sibuk nk naik.danial mase mule je dia suke.pastu dia xnk dah.time aku naik dgn danish,dia asik suruh bwk laju².haha ko igt mak ko ni berani ke anak oi.dah la naik tu bile nk corner amboi kemain terhoyong hayang lg.sbb jln kt pasir pantai kn.klu kt jln bersimen ok la kot.haha xpenah org buat lg naik atv kt tmpt besimen


pakai tanganpod je

monopodku dah patah.haha ganas giler ko sampai monopod patah


dpt tgk sunset


dinner

kali ni amek skali dinner.senang xpayah kua mkn.diner amek utk dua² mlm,breakfast pn mmg utk 2hari la jugak.lunch je xde.kalau ade pn ok.mmg betul cuti lepak hotel je

1st time diner situ.not bad.sedap jugak.yg penting banyakkk choice.i loike.mmg bebaloi amek skali pakej diner.mmg puas mkn sampai xde ruang dah dlm perut penuh dgn makanan je.haha

mlm sambung mandi jacuzi T_T


ingatkn pas diner tu,lepak tgk tv je dlm bilik.dah bdk bedua ni masing² suruh bukak baju.suka hati korang la.mandi kejap je.dah mlm 

huby try naik atv dulu

aku takut² berani sbnrnye naik atv tu.huhu.naik kejap je asalkn dah try pn jd la 

okla nanti sambung lg.bederet dah gambar.nti sambung next entry :)

4 comments:

O'gosh Iskandar said...

wow..bestnya..asik jalan2 je Shila ni...jeles tau

My Aisy said...

alahai...bestnya...tengok budak2 tu mandi tu kemain best...

~SHiLA~ said...

ogos - xdela slalu.huby slalu keje wiken.ade mase,tu yg jln tu.dkt je pn.hehe

~SHiLA~ said...

my aisy - bdk² tu mmg.pantang nampak air.nk berendam je.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...