♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, October 18, 2013

bye² bandung

ok last entry pasal bandung.dah tajuk bye² tu kn.ntah² nanti ade lg.haha.eh xde dah.cukup la tu cite 3 minggu xhabis².kah3

pg flite dlm pukul 10pg gitu.dah siap² nk balik,breakfast dulu kt hotel.trs pak supir htr g airport

tunggu nk timbang lugage.time balik 35kg,time dtg 19kg


berlatarbelakang airport bandung.kecik je airportnye






dua² nk duk tepi.kejap je,pastu masing² tido sampai lcct


pastu belen duit rupiah ade lebih sikit.dlm rm60 cmtu.kitorg habiskn dlm flite.beli makanan sorang 1.kira lunch la tu sbb dah breakfast kt hotel.haha


aku amek nasik lemak dgn air milo

danish nasik ayam dgn milo.mkn nasik separuh je kot pastu mak dia yg habiskn.haha.besela mak dia kurus tp tank beso.kah3


huby amek nasik lemak dgn teh tarik


dah sampai lcct


time tunggu beg punye la lame nk cukupkn sume beg.pastu tunggu stroler xkuar².sampai dah habis sume beg pn,xde nmpk pn stroler danial.pastu cek kt kaunter.kene report,isi form la bagai.org kaunter tu cek rupenye stroler tersangkut je kt tiang.yg tukang letak beg xcek betul² stroler tu begerak ke tak.xpasal² kene tunggu lame.patut la tunggu xkua²

ok habis dah cite pasal bandung.hehe.pasni xtau lg bile nk pakai pasport,sbb pasport aku ngn huby pakai 5 tahun nk expired dah

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

bestnya jalan2....dan best jugak badan kecik tapi tank besar...bole makan laju2..

~SHiLA~ said...

tank besar tu yg buncit xigt.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...