♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, October 4, 2013

tangkuban parahu

2nd day kitorang pegi tangkuban parahu.tunggu anak² bangun tido dulu,siap² pastu lepas breakfast kt hotel trs gerak ke tangkuban parahu.sbb jauh jugak nk ke tangkuban parahu ni.dkt 2 jam jugak rasenye

sampai dah

belum sempat turun kete,dah penuh dah penjual situ keliling kete.nk menjual la tu.bile ckp xnk pn mmg diorang ni jenis folow kite sampai la kite naik kete nk balik.penat dah geleng kepala kate xnk.haha

pastu siap tlg bwkkn stroler danial lg.time danial bedukung mmg diorang la usung stroler.tukang tangkapkn gambar kitorang.punyela usaha nk suruh beli brg dia tu.dah la sekelompok tu dlm 1oorg cmtu.kiranye satu group tula duk folow.mmg style sane cmtu.diorang beniaga bekelompok.group lain folow la org lain.mmg besepah la peniaga tu kt sane

ni peniaga tu la tlg amek gmbr.siap ofer diri nk amekkn gmbr

gunung berapi.kawasan situ mmg ada bau sikit.mcm bau belerang tu



cantek view kt situ

kt sane mmg panas terik.tp xterasa panas sbb kwsn situ sejuk.cuaca sejuk je walaupun time tghari






ade asap² lg.sbb gunung berapi tu stil aktif




nk jln keliling kwsn gunung berapi tu pn boleh

diorg ckp 3jam baru abeh pusing bulatan gunung berapi tu.kitorang jln sikit turun bwh je.xkuasa nk jln.nanti bkn 3jam,3ari pn belum tentu sampai.dah asik nk rehat je.haha






2 comments:

Sweetmama said...

eija pun baru balik holiday dr Jakarta Bandung 2 minggu lps raya hari tu, x berkesempatan lagi nak update n3 holiday jln2 di tangkuban perahu ni..

mmg cantik pemandangan dia..
betul2 w/pun cuaca panas tp rasa sejuk berangin je

~SHiLA~ said...

lebih kurang same la time kite pegi bandung tu kn.sy pn lepas raye jugak

cantik kn pemandangan sane.panas terik tp sejuk je.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...