♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, April 9, 2013

kidsme food feeder

aku ada beli kisdme food feeder utk danial.beli on9 je.mula igt nk beli yg brand munchkin,tp tgk brand tu jenis jaring.xjadi beli,carik brand lain.tgk brand kidsme food feeder jenis teat.nk bg danial gigit² xdela sakit gusi.sbb plastik kn



mula try food feeder aritu letak buah betik 


tp danial mcm xminat sgt.haha.mak dia je excited beli mcm².ank buat derk jek :p 


'ni ape ni mummy gantung² kt baju danial ni'.hehe.siap belek² chain bagai 


kejap mkn,kejap main.xluak pn betik dlm tu 


main picit² lg best la mummy.haha


 pakai 3x je kot food feeder ni.sumenye buah xluak pn dlm tu.punye la mak dia nk bg dia kunyah gigit².hehe


aku beli food feeder ni skali dgn gyro bowl.pakai skali je kot.pastu danish buat main.kah3.aku letak buah utk danish mkn dlm tu,pastu dia siap bangga tunjuk 'tgk ni mummy,danish buat magic'.magic la sgt kn.teruja dia tgk buah dlm bowl tu xtumpah walaupun dia dah pusing bowl tu kiri kanan atas bawah.haha

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

huhu..tau dah konfom jadi bahan mainan je...x lama nak pakai benda2 tu..tapi xpela...at least kita kena try jugak kan..

~SHiLA~ said...

tula suke tgk brg² baby ni kn.tingin gak nk wat bento mcm awk penah buat utk arell aritu.tp asik xrajin je.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...