♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, April 10, 2013

bile weekend

bile wiken kn,ni la aktiviti kitorang 3 beranak.lepaking kt umah.haha.dah laki selalu keje wiken kn,lepak umah jela kitorang ni.ekceli xdela tiap wiken pn huby keje,tp selalunye cmtu la.hehe.xpe iols ok jek.sbb ade anak².ade jela benda nk buat.boleh layan anak².kalau xde anak,mesti tido pn rase boring.haha

kalau huby keje,besenye sblm g keje huby tlg mandikan danial.pastu aku siap²kn danial.pastu huby mandi,skali mandi dgn danish.pastu tinggal danish dlm tu,aku pulak setelkn.sbbnye kalau danish da kuar toilet,mesti dia nk ikut daddy dia g keje.penat aku nk memujuk.kdg ok xnanges,kdg nanges meraung²

then diorang dah mandi,aku pulak mandi.pastu baru aku bg diorang breakfast.diorang dah mandi dah breakfast,baru la tenang je aku rase.keje² lain aku buat sambil².kalau xde huby mmg susah sikit nk buat keje umah.tambah danial dah melasak ni.asik jatuh jela.bile dah breakfast,dia duk diam kt kusi dia tu.cpt² la buat ape yg patut


peneman wiken mummy :)


umah kejap jela kemas,pastu mesti 2 bdk kecik ni sepah²kn dpn tu

diorang diam main,time tula cpt² buat keje.pastu tghari,bg diorang lunch pulak.aku pn kene lunch skali.pastu baru bg diorang tido.kalau x,xmkn la aku tunggu diorang xtido²



ni video diorang aku uplod.mmg gitu la bile time nk tidokan diorang tghari.masuk bilik pukul 2ptg,kdg pukul 5ptg baru tido.kalau cpt tido,alhamdulillah sgt.haha






adek pn xnk kalah.tgk abg melompat,adek pn nk melompat same.tp melompat tgh melutut la.hehe.pastu gelak² tgk abg buat² jatuh.abg lg suke la melompat dah tgk adek dia gelak².aku tgh baring pn melambung² atas katil.hahaha

pastu ptg klu rajin,aku bwk g playground.kalau malas,tgk tv jelah kite ye.diorang dah mandi ptg,lepak² xlame pastu huby pn balik






tu jela aktivit kitorang time wiken klu huby keje.best dpt lepak dgn anak² walaupun kdg stress la jugak.haha.tp tetap tiap² ari rase mcm xsabar nk tunggu wiken.hehe

4 comments:

O'gosh Iskandar said...

sama la....mesti tgg weekend walaupun selalu tensi je ngan budak2 ni...bukan stakat anniversary kita sama...sofa pun sama shila oi!

~SHiLA~ said...

haha sofa pn boleh tersame jugak

ch@ said...

Mcmnya adik lbh bsr drpd abg.

~SHiLA~ said...

adek nk same besar dgn abg dah.haha.cume beza abg tinggi je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...