♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, November 19, 2012

service spectra3

aku pakai spectra3 ni dr zaman bf danish lg.means dah 2thn+ aku ade spectra3 ni.pakai time bf danish sampai umo danish 18bulan.pastu da stat campo fm.so mmg xde maknenye aku nk pam².da stat campo,mmg malas giler dah nk pam.fm kt uma BS,balik uma bf je.kt uma mmg xde minum fm langsung smpi umur 23bln

bile peknenkan danial,igt nk htr servis spectra3 ni.tp smpi dah beranakkan danial br g htr.dr sehari ke sehari nk htr tp xhtr² pn.hehe.condition tiptop lg.xde bunyi,xde crack cume sbb da setahun 6bln pakai,so nk htr la g servis sblm pakai utk danial pulak

tupn lg seminggu sblm stat keje br g htr.selagi xstat kje,mmg xhtr² lg kot.hehe.tmpt servis spectra3 pulak kt ss18 subang.kt kedai tmpt aku beli tu dia xde tlg htrkn pam g servis.klu tau,aku g beli tmpt lain.byk tmpt yg kite beli kt kedai tu,dia akn htrkn g servis klu kite nak


penutup lubang tu tecabot da.trs nk pasang penutup baru.sng nk tandem pumping pg²

putus tu sbb aku nk tarik tiub kt situ,tertarik penutup tu pulak.dah putus.hehe.lame dah tu.dr mula² aku pakai time danish dulu.so mmg xdela nk tandem pumping.da xleh pki single.hehe

ofis histopoint.tmpt servis spectra3

klu nk beli spectra3 pn boleh beli kt sini.lg murah dr kt kedai.nk ke ss18 tu,mmg memusing la.kitorang xbiasa area sane,sejam br sampai.pusing² kt kwsn situ² jugak.nasib baik huby sabar lg carik² tmpt servis tu.hehe

trs beli breastshield baru.beli 2 breastshield + filter.xkn nk pakai yg lame lg kn.sume ni rm100+ kot.lupe dah.sebulan yg lepas kot.hehe

dulu² xde filter pn.skrg klu beli spectra3 baru,mmg dah bg skali filter ni

loan unit spectra3

sbb nk htr servis,so aku dah xde pam dah.aku tye ade bg pinjam x klu aku servis situ.dia ckp ade loan unit.yela servis pn seminggu.xkn xpam semgu.xsanggup nk seksa diri tahan sakit bengkak susu.huhu

rupenye kt situ kite boleh suruh despatch dia amek or htr kalau kite nk.so time da setel servis tu,aku suruh despatch dia htr je.total servis rm40 + upah despatch rm20.time servis kene bg deposit rm 100.diorang tolak situ je.nasib baik jugak pam aku sumenye elok.upah servis je rm40 tu.klu ade rosak dia akn repair &  charge la ape brg yg diganti tu :)

8 comments:

AMIIZAA said...

salams shila,

congrats :)
semangat tgk shila buat stok....go go go....:)

-Sara- said...

aah rajinnya siap gi sendiri..aku call je ritu despatch dia dtg hantar and ambbik ;))

~SHiLA~ said...

amizaa - amek smgt dr k.mieja.hehe :)

~SHiLA~ said...

sara - sblm tu aku g puchong.so trs jela dr subang tu.tp bile da siap,aku suh dia htr jela ;))

MaR said...

ho ho ho.....
aku pon nak kene anto servis ni.....tah mane aku campakkan pump aku pon aku tak tau...kne selongkar balik ni....weh...nnt nak carik tempat servis ni pasti aku akan menghantui hidup ko sbb nak tanye jalan...hahahh...dah gtau siap2 ni

~SHiLA~ said...

mar - ehem².da ade ek.yeay² qaseh nk dpt adek :)

tye aku pn mesti buat ko lg sesat.haha.yg aku tau ss18 je.kih3.xpn nsng ko suh despatch dia amek je

MaR said...

owh...buleh soh die amik...lagi senang.....eh camne nak soh die amik?ade contact detail die tak?

~SHiLA~ said...

kt pam tu kn ade tampal no.kol no tu je.pastu gtau nk org dtg amek n anto.rm20 skali dia dtg.klu anto ngn amek,rm40 la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...