♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, November 2, 2012

mkn² di johny restaurant

bile ade anak kecik ni,kdg nk kua pn rase malas.sbb syiok tgk anak tido,nk kejut rase sian lak.hehe.tp takat nk pegi dkt² dlm mase kejap² tu xpela,mmg aku tinggal kt umah.klu tinggal lame,xboleh la kn.mane pulak aku nk mengepam.klu lame,mmg kene bwk la danial skali :)

aritu huby keje.dia habis awal kot,dia call suruh siap trs nk kua.siap la kami ank beranak sambil tgu huby sampai tunggu.bkn g mane pn.g JJ je sbb pastu nk g uma MIL lak.JJ pn dpn taman umah MIL gak

g JJ pn semata-mate g mkn je.padahal da lunch da sblm kua tu.so tea time pulak la.haha


posing² dulu sblm oder

decide mkn kt johny restaurant .org ramai giler.ade 1 table je yg kosong time tu


daddy ajar danish pakai copstik.mcm la reti sgt daddy dia tu.kah3

oder 6 bekas je.jadiklah utk makan 4org.lgpn ade oder 2 nasik

jum masak

danish pn sibuk gak

tu tangan danish tu sibuk lg.mmg dia pn sibuk nk masukkn dlm tu

sabar menanti :p

sabarlah sgt.danish tu kejap bukak,kejap tutup.pastu bukak balik.pastu tutup balik.tutup bukak tudung periuk tu xpela lg,ni skali main tutup bukak suis.bile nk masak anak oiii



danish sampai duk atas meja nk kacau steambot tu

pas makan,xde pn kitorang pusing kt dlm tu.danial ni bkn jenis suke duk lame kt stroler.letak kejap pastu mula la merengek mintak dukung


syyhhh : arini nk balik kg.insyallah nk buat kenduri aqiqah danial ahad ni :)


4 comments:

Arjuna Silvera said...

nice outing.... sedap seefood tu nampaknya

-Sara- said...

oo tu bibik ek ;))

~SHiLA~ said...

arjuna silvera - kua semata² g mkn je.hehe

~SHiLA~ said...

sara - tu bibik yg sblm yg ni.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...