♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, March 25, 2014

danish danial kene chicken pox

ingat danish demam selasa lepas tu demam biasa.rupenye demam ade makna.hehe.isnin mula batuk²,selasa demam pastu rabu tgk ada naik 2-3 bijik² air bisa.xpegi skool dr ari selasa tu,aku pn cuti time tu

mlm selasa tgk mcm dah ok tp rabu pg sblm g keje aku cek suhu danish panas balik.xg skool la lg,huby jage duk umah.tghari huby whatsapp gmbr bijik² kt badan danish.sah la kene ciken pox


mlm tu g klinik

main dkt².suruh jgn duduk dkt² pn xboleh.bdk² nk ckp pn susah
doc cek danish


balik dr klinik trs carik air kelapa.konon je tu minum padahal sedut sekali dua dah xnk

pastu pandai lak tu ckp 'mummy minum air kelapa mcm kt tasik je'.tasik kate ko.bkn pantai.haha

org ckp bg minum air kelapa kn nk bg campak tu cepat kua abes.tp dah diorang ni nk suruh minum air kelapa pn susah.sampai aku paksa minum pakai syringe ubat tu T_T

esoknya tgk danial pulak badan panas.igt jangkit demam je tp jangkit sekali kene cikenpox

cpt je cikenpox ni berjangkit.xpela elok jugak la kene serentak.nti baik pn serentak.xdela danish kene seminggu,pastu danial pulak lg seminggu.cuti pn kene gilir² dgn huby.bile huby ade keje,aku la cuti.rabu dgn khamis huby jaga diorang,jumaat sampai isnin smlm aku la jaga.arini aku keje,huby pulak la jaga diorang

suhu danial masa demam aritu

bkn tinggi sket² suhu diorang demam kali ni.sumenye 38c ke atas.danish demam 3ari,danial demam 4ari.skrg demam dah xde,tinggal bijik² cikenpox je lg

sian hero².get well soon my dear.walaupun cikenpox,tp aktif mcm biasa.xpela ok jugak aktif,klu terbaring je kita pulak risau 

danial byk naik kt muka.danish kt muka xbpe byk sgt.maybe sbb danial ni suke tido meniarap kot.muka sembam kt tilam.tu pn selalu tukar cadar katil

pg ni sblm g keje tgk kt muka danial pn dah mula kering.danish pn dah nk dekat baik dah tu.diorang kene cikenpox jenis yg kecik²,xdela menggaru sgt.ade masa² gak la menggaru tu.danish boleh la nk control dia menggaru,danial tu bkn dia reti pn kn.ckp jgn garu,dia ngamok lak.tu kt muka lambat baik tu

xpelah cikenpox ni sekali seumur hidup je.jarang sgt la nk kene kali ke2 kn.aku dgn huby pn nasib baik dah penah kene masa kecik.kalau x,kompem jangkit skali.dah jd cikenpox berirama pulak nanti.haha

1 comment:

Rose Azadir said...

semoga anak2 cepat sembuh... Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...