♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, March 25, 2013

daddy outstesen, 3 beranak pn berjimba la ke alamanda

kemain pjg tajuk entry.haha.cite mase huby outstesen g langkawi laswik.selalu kalau huby keje time wiken,mmg xde kete kt umah.ni huby outstesen,aku htr huby g lcct.kete mmg ade jela kt umah.sian kete 2 ari xgerak kn,so kite bg la kete jln².haha.padahal diri sendiri yg nk kua :p

sabtu xde g mane.duduk diam² 3 beranak kt umah.nk kua pn pk 10x sbb dah ade 2 hero kn.dulu sorang,gigih lg la.pastu ahad ade membe whatsap ajk kua.dia duk perak,tp ni dia ade kt umah adek dia kt putrajaya sbb huby dia outstesen jugak

ape lg,on jela kn.atleast kalau kua ngn kwn ade la jugak org tgk²kn same hero aku ni.hehe.kalau aku kua 3 beranak je kang nk kene handle sorang,pastu dah nanti aku nk g toilet pn susah.hehe


oranje sy :)

yg baju hijau tu mirza danish.ank kwn aku tu

sorang buat peace sorang buat rock.pastu mirza danish pn nk tiru buat rock,danish ckp 'sibuk je'.haha

sampai alamanda trs carik tmpt mkn.masing² lapar.haha.kua pukul 1.30ptg.nasib la kitorang dah breakfast kt umah.danial pn dah breakfast,dah lunch.senang danial dah mkn baru kua.sbb besenye dia lepas mkn,pastu membuang.haha

mkn kt rasamas

nasik msg² share dgn ank.pastu oder wedges.nasik aku share danish.byk pulak dia mkn aritu.lebih dr separuh.sambil mkn sambil main lari² dgn mirza danish dlm tu

bff ni.mirza danish tua sehari dr danish.name pn same dua² ade danish.lahir pn kt hospital yg same.cume beza wad je.wad sblh².hehe


tgh mkn nampak kwn lg sorang turun escalator.trs call ajk dtg situ.hehe.dah mcm reunion pulak.reunion be3 je.aku,ana & arisya.haha

arisya dtg solo je.br balik dr purple walk tu.tp dia pn nk cpt² sbb tinggal ank ngn huby dia kt umah.hehe.nasib la aku ngn ana huby outstesen.suke ati la balik bile pn.haha

ana ngn arisya masing² ank sorang.aku ank 2org.igt lg dulu time kt poli aku ckp nk kawen last skali antara diorang sume tu.skali tgk aku dulu yg ank dah 2.haha

lepas mkn bwk danish pegi main kt playland dpn parkson tu.main la be2 dgn mirza danish.main sampai puas,sampai diorang pulak yg ajk pegi tmpt lain.haha.selalunye penat nk pujuk danish balik.kali ni mmg sampai dia yg ajk pegi tmpt lain

pastu ana ajak bwk diorang g mandi² kt presint 9.ok gak sbb time tu br 5.30ptg.swiming suit xbwk.tp diorang nk jugak mandi.bg pakai baju td je,xpayah pakai suar.tu pn diorang sanggup jugak.haha

boleh spot mane diorang?hehe

wiken mmg ramai la situ.aku xpenah bwk danish g situ pn.sbb selalu tgk org mmg penuh.ni xpela dia ade kwn,bg jela mandi same

mak-mak lepak jela tepi tu tgu ank².hehe.danial dah tido kt alamanda.ni dia duduk jela tgk abg dia mandi.hehe 

sexy x danish?haha

dah² jum balik.nk dkt pukul 7 dah

kwn dr kecik sampai umur 3thn :)

dua² name danish.panggil danish je dua² pandang.ok gud.senang bg 1 arahan utk dua org skali.haha

balik dr situ,trs tapau nasik kt foodcourt dpn tu.mlm xpayah masak dah.hehe.dr presint 9 nk balik presint 15 pn aku xtau jln.haha.name je duk putrajaya,tp jln situ aku xreti sgt.ana la tunjuk jln sampai roundabout yg besar tu.dr situ baru la reti balik.tu pn standby gak on gps,kot² tetibe pulak xreti.haha

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

amboi....saya x penah berani lagi nak jalan2 ber3 bila hubby xde...gila berani jugak la shila ni...kalau ada kawan pun risau gak tkt xle cope..anak mmg buas gila...x sanggup..

~SHiLA~ said...

danish ade kwn dia ok sikit.xde kwn kdg xmkn saman.danial dlm kete dah bese duk kt baby seat.kt luar pn ok je aritu.tu yg gigih jugak menggedik nk kua.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...