♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, March 14, 2013

dah jd habit pulak

skrg ni kn,aku sukeee sgt order brg on9.tgk tu nk beli,tgk ni nk beli.duduk ngadap pc je dah boleh order brg kn skgni.tu yg susah tu.bile dah senang cani,lg la cpt duit dlm akaun bank susut.kah3.not gud not gud :p

minggu lepas aku beli 3x brg on9.kalau benda tu betul² perlu okla kn.tp kdg benda yg xperlu pn rase nk beli jugak




ofis aku ni klu pakai pos laju mmg lmbt sgt sampainye kt tangan kite.sbb pos laju tu bkn htr direct kt kite.dia htr kt admin dulu.aku bhg radio,so pos laju tu akn htr sume brg² pos laju kt situ.ntah bpe hari baru la diorang call kite ckp brg dah sampai.bengang jek,kdg seminggu diorang hold baru nk call




 
tp kn,shopong on9 ni mmg best je kn?haha

4 comments:

MaR said...

sgt bes...hhah...tambah2 shopping barang anak2...u mmg aku suke...dulu semggu bape kali org kaunter pggal aku trun amik brg...sampai dah leh hafal name ngn ext no aku lagi...hahhah

O'gosh Iskandar said...

huhu..dah jangkit dah nampaknya...

~SHiLA~ said...

mar - aah aku pn suke shoping brg ank.haha
tp ko senang la diorang call trs amek.ni tmpt aku diorg perap dulu call

~SHiLA~ said...

ogosh - ni pn kire satu penyakit gak ni.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...