♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, March 22, 2013

smlm danish danial demam




smlm aku EL.danish & danial demam pulak.danish rabu ptg dah mula demam.BS call bgtau danish demam.cek suhu 40c.aku keje dah susah hati.selalunye kalau BS call bgtau demam,aku dah kelam kabut mintak balik dgn bos dah.nk cpt² bwk g klinik

tp time la pulak ade keje urgent yg kene siapkan rabu tu jugak.rase nk nangis kt ofis.cpt² siapkan keje tp tetap 5.30ptg jugak baru siap.BS call pukul 2ptg cmtu,bile aku call BS pukul 2.30ptg ckp aku siapkn keje nti aku trs amek diorang.time tu BS bgtau suami dia dah bwk danish g klinik

time aku amek diorang,tgk danish terbaring je kt tilam dpn tv.tp nasib baik selera mkn ade je.elok je dia mkn BS ckp.balik umah pn xde meragam ke ape.aktif je tp xseaktif mcm selalu la kn.mlm tu danial pulak demam.ank dua ni,mesti nk berjangkit jugak kt yg lain kn

pg smlm trs msg bos ckp EL,msg BS ckp xhtr diorang jugak.pg tu dua² dah ok tp on off kn.kene monitor la jugak.ptg danial demam balik tp suhu xtinggi.demam kejap je sampai la pg td dua² dah ok

smlm demam pn nasib la dua² aktif mcm biasa.danish aku bg mkn bubur dia muntah,tp mkn nasik ok je.selera mcm biasa.danial pulak kurang mkn,muntah jugak pas mkn.susu ok mcm biasa.hopefully dah sihat sepenuhnye la dua² tu :)

1 comment:

tenku butang said...

dak kecik demam.. ciannya.. moga cpt sembuh yea..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...