♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, December 24, 2012

puteri harbour theme park, nusajaya

2 minggu lepas kitorang g JB.sbbnye huby ade keje kt sane.ade job wedding betty banafe.aku pn folow la skali.padahal 2 minggu sblm tu dah g jalan JB dah.kitorg gerak pn mlm sbb siang tu aku keje lg.gerak 2 kete dr kL.bos huby & 2 org staf dia gerak tghari

sampai JB dlm pukul 3pg kot.trs cek in masuk bilik.huby & kwn² sume kua g mkn kt resotran abg betty.sumenye mkn free sepanjang diorg keje kt sane.hehe.danish pn folow skali.dia dah puas tido dlm kete,pastu sibuk la nk ikut huby kua.aku zzzz je dgn danial kt hotel.tp kirim jugak tapau nasik lemak walaupun dah pg buta.kah3.aku mkn nasik lemak tu 5.30 pg kot.pastu 9pg turun lg bekpez kt hotel.haha

esoknye kitorg lunch kt restoran abg betty.besar gak la.tp lunch ade nasik padang je.ok la.diorg lunch trs g danga bay.weding betty mlm tu buat kt situ.aku & wife bos huby balik bilik.mlm baru kua g theme park danga bay

esoknye balik kitorg singgah nusajaya.sampai pn dah 1.30 ptg kot.xpegi legoland pn.g puteri harbour theme park.dkt je dgn legoland.situ pn ramai org walaupun weekdays.cuti skola besela mane² pn ramai kn

ade 2 theme park.hello kitty town & little big club.1 theme park masuk rm50,kalau amek dua² rm 85.kitorg amek litte big club.rm 100 utk 2 org.danish bwh 3years foc lg :)


posing dulu :)

main ketuk² penguin

masuk je kene byr.so main sume dlm tu xyah byr dah.main la sume mainan pn.sumenye free.yg hello kitty town tu lebih  sesuai utk gegel.besar gak theme park ni

naik bus terbang lak.haha

aku dgn danish je yg naik.huby & kwn dia xnaik pn.danish relax je,aku mcm takut cket.sbb gayat gak nek tu :p

tunggu thomas train

danish excited giler smpi xtentu arah nk main mane dulu.byk gak yg makpak pn boleh naik.hehe

danial tido dah

tgh dukung danial,pastu dia dah mula gosok² muke dia kt aku.dah agak dia ngantuk la tu.bile tgk,dah tido dah bdk kecek ni.hehe.naik train sambil mate pejam.haha

windmill ni kitorg naik be4.ngam² je duk dlm tu.sbb kecik je.haha

naik aeroplane pulak

jd pilot.hehe

♥ my happy family ♥

pas main sume tu,main kt tmpt yg byk gelongsor pulak.besar tmpt tu sampai danish sesat xreti kua.haha.main panjat²,turun gelongsor pastu dah dia xreti nk kua dr situ.tetibe dgr sore dia nanges.bile jenguk rupenye xreti nk kua dr situ.haha

kitorg g situ dlm 2jam je.1.30-3.30ptg.xlame pn duk dlm tu.ntahla rase mcm xbpe best sgt.mcm xbebaloi je dgn tiket fee rm50 sorg tu.haha.theme park tu pn bkk smpi ptg je.smpi 5ptg je rasenye

6 comments:

O'gosh Iskandar said...

x berbaloi ke...cam best je tu...

~SHiLA~ said...

so so jela kot.mcm xbpe byk sgt mainan.tp okla utk bdk².hehe

MaR said...

yg hello kitty ko tak g ek?kawan aku cakap yg tu best...tp mgkin sbb anak die gegel kot....

~SHiLA~ said...

aku g kejap je.amek little big club je.klu amek dua² rm85.tula hello kitty tu ramai kate best cket

axie said...

cam best je..

~SHiLA~ said...

ok gak la.kitorg masuk dlm 2jam je

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...