♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, October 1, 2012

secretary's week

apehal tetibe bln 10 nk cite psl secretary's week ni kn.hehe.blog ni kn dashboardnye dah baru.xreti la nk pakai lg.terkial² lg nk carik postnye kt mane.skali tetekan draft.rupenye byk lg entry lame² dlm draf tu.aku ni jenis uplod picca dulu,pastu br taip.so ade pic jela tp xbertaip².hehe

dah ade dlm draf,so aku publish jela.penat aku uplod dulu.haha.cite bln 4 aritu.ni dah mausk bulan 10.xpelah kn.hehe


function buat kt opis je.hehe


PA² rtm.tp sorang tu dah kua rtm dah.hehe


sume mkn xhengat dunia.walaupun makanan xbest mane.kih3


sume PA rtm.tp ade yg xde gak ni.yg penting diorang sume best termasuk akak² PA yg dah lame keje tu :)

nk balik,rupenye dpt goodies bag.dpt henbeg charles & keith lg.padahal byr sorang rm20 je..sblm balik,sume pakat posing dgn henbeg masing².hehe

entry ni xupdet² sbb belum uplod abeh piccanye.yg ade ni aku amek kt fb kwn².tunggu nk upood picca dr hp,sampai sudah xtransfer dlm pc.sampai hp tu pn dah ilang.sian sara tunggu picca dlm tu.sory sara,aku pn xdpt picca tu.penat posing² dgn henbeg pree.kah3


syyhhh : sory sbb aku xreply komen yg ade.walaupun komen xbyk pn.haha.sbb aku on9 blog kejap2 je.sampai ade yg nk tanye ape²,siap msg aku kt fb.hehe

2 comments:

Arjuna Silvera said...

tak pe citer lama pun ok gaks

-Sara- said...

ooiii ni berzaman punye citelaa.. hihi

**mmbr majuk smpai trus tuko jabatan! hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...