♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, October 28, 2011

salam jumaat

cewah tajuk entry mcm gud gud je kn.haha :p

arini malas nk updet.tunggu nexwik je up story mory.hehe




suke tgk org buat family fotoshoot.nk jugaklah.da lame ajk huby,tp asik² jwpn dia nantilah.huhu.tp baru² ni ckp kt huby,dia dah deal ngn membe dia.tp bile tu,xtaulah.haishhh

lg suke tgk fotoshoot baby² newborn.comelsss:)


syyhhh : smlm byr duit ngasuh kt BS,dia ckp nexmonth dia kurangkn 50.means byr rm200 je.heheh.rm250 tu pn kire murah klu kt kL ni.okla tu danish.boleh mama beli kasut tiap bulan.eh

Thursday, October 27, 2011

model xberbayar

rajin pulak aku up 2 entry arini kn.klu malas,langsung xberupdet.klu rajin cket,up 2 entry pulak.tp sbnrnye saje updet smntara tunggu huby amek lmbt :p

jum tgk gmbr model xbebayar tgh promot yeos soya.model lah sgt kn.padahal suke snap byk² gmbr ank sendiri.haha


1st skali,buat muke mcm air tu best

ok danish..jalan dpn.papa nk snap pic ni

 k jln dpn lg.pose jln sambil minum pulak

pose sedut air lg tp jgn tgk kemre.baru cool.hakhak

las pose,diri je kt situ sambil minum air.ok dah

yelah sgt danish nk dgr sume tu.haha.sbnrnye danish dah kehausan dah time tu.tu yg jln xpedulik kemre dah :p

besenye klu kua,aku BF danish dulu puas².klu kt lua,mmg xnk la dia minum air masak.nk air yg bkaler² je.kt umah pn cmtu.susah nk suroh dia minum air masak.klu bg vitagen tu,skali sedut tgk abeh dah

danish ni pn kaki jln la.klu bjalan,langsung xreti tido.bile dlm kete je br nk tido.tu pn kdg smpi pakse br dia tido


syyhhh : tetibe picca beso kn.saje try.tgk org beso,nk jugaklah.da byk kali besokn kt entry yg lepas²,tp las² mesti kecikkn balik sbb rase mcm beso yg amat.haha

bjimba² bedua part 2

siap ade part² tu xtahan.haha

bestnye smlm cuti kn.semgu kje 4ari je.hehe.cane cuti korang smlm?okeyyyy (korang jwb).best x cuti smlm?bestttt tp klu cuti lg arini,lagiii besttttt (ha yg tu aku yg jwb).dasar pemalas.asik nk cuti jek.haha

ok dah.smbg cite jimba².keh3.igt dah sabtu kua,ahd malas dah nk kua.bajet nk duk umah je,boleh kemas² umah cket kn.tp kua jugakkkk.haha.tp g mines jela.dkt je pn dlm 15mnt je dah smpi.hehe

ni pn kua da ptg.tunggu ujan benti dulu baru kua.pukul 7.30 balik umah.janji sblm mlm.da huby pesan balik sblm mlm kn.klu pukul 8 br consider mlm sbb dah gelap.haha

paking kete kt lua.dkt ngn pintu blkg mines.boleh lepak² lua dulu tgk bot kua masuk mines

tempek gmbr danish kt situ 2x sbb aku suke jambatan pn kaler merah mcm baju danish.haha

sepanjang jln,mesti danish nk benti tgk tasik dlm mines.jln cket benti.pastu jln lg

benda² cani mmg pantanglah klu tgk kn.xpe sblm papa outstesen papa tinggal duit kt mama.meh mama tuko coin byk² bg danish naik.kah3

jln lg benti lg.adoii xpuas².tp area sini sumenye gerak slow giler.nek kete kepala lion tu gerak alahai lembabnye.danish nek sparoh,da dia nk turun.aku tgk pn mcm xgerak je.haha

naik yg sblh pn gitu.alahai aku rase nk lepuk je kete tu tgk slow sgt.hehe

kuda ni je laju cket.puas la jugak tgk danish naik drp kete sblh tu.mcm aku goyang²kn sendiri je.keh3

da smpi umah.danish diam je dlm kete sbb sibok mkn fries mcd.da huby xde,xdela aku nk masak.aku tapaw siap mcd utk diner mlm tu :p

video danish dpt naik kude.asik tsengeh² dpt main

video

cukuplah cuti 2ari bwk danish jenjalan.xdela dia boring je duk umah.sbnrnye mak dia yg boring.danish ok je.haha.sebek cuti 2ari je.klu soknye cuti lg,mesti nk kua lg bjimba² dgn danish.haha.tupn sebek ade kete kt umah.klu x,patah kaki lah kami duk umah xkemane :p

Tuesday, October 25, 2011

papa outstesen,jum kite bjimba² bedua

wiken seminggu yg lepas time huby outstesen g penang,aku bwk danish kua g alamanda ari sabtu.malas nk g jauh² sbb be2 je dlm kete kn.danish ni kdg ok,kdg xbpe nk ok bile dlm kete.hehe

tghari sms huby ckp nk kua g alamanda.dia bg je.lgpn dkt je kn.mule aku ckp nk balik kg ngn danish.tp jgn arap la dia nk bg.nk drive be2 dgn danish.dulu time bujang ade jugaklah aku drive sensorang balik kg.ni ade danish,lg la dia xbg.cane nk handle danish dlm kete 4jam kn.stgh jam pn danish dah mcm².haha

kitorg kua aritu pn da ptg.dlm pukul 4ptg cmtu.ari pn mcm nk ujan.cpt² kua.sebek smpt smpi sblm ujan.park kete je,ujan pn turun lebat giler.aku paking kt rooftop kt atas parkson tu.melilau carik paking,las² paking menyelit je.suke ati je paking situ.janji dkt dgn pintu masuk.hahaha


masuk parkson,lalu tmpt toys.mule la tu mjeling² ape yg menarik

ha kn dh jmpe.duk tekan²

turun escalator lak,trs blari.rupenye nmpk benda ni lak.layankan aje

dah sengeh² sbb benda tu bpusing tibe².rupenye ade org kt blkg masuk coin

masuk vincci,dia lak sibok pilihkn kasut

amek kasut letak bwh suroh aku try.aku letak balik kt atas,dia amek kasut len pulak suroh try lg.dah tau dah bile masuk kedai kasut mesti mama dia buat cmtu.haha

bwk kete sorang²

pastu ade awek nk tumpang.hehe.suke lg sbb dia dpt nek free lg.bdk² naik byk kali pn mmg xkn puas kn :p



pose dulu sblm balik.nk jugaklah kn ade gmbo aku :p

sblm balik belikn danish kayaball.tu siap pegang xlepas kt tangan.hehe.abeh 7bijik dia sorang.aku ngap 3 ketoi je.haha

smpi umah dkt kul 7ptg.hehe.jln be2 pn smpi dkt 3jam.g alamanda je lak tu.kah3.balik umah smbg balik beduaan duk kire bpe ari lg huby nk balik.haha.time tu ari sabtu,isnin br huby balik

syyhhh : bestnye esok cuti lg :)

Monday, October 24, 2011

monday blues

mmg tiap kali isnin je asik² monday blues
(sian isnin pulak jd mangse :p)
sbbnye da best cuti 2ari kn.hehe

jumaat aritu aku balik kg
mlm td pukul 3pg br smpi putrajaya
ni gara-gara huby nk tgk bola dulu la ni
klu x,pukul 6ptg dah grk balik
aku da siap pack brg² sume
skali dia ckp kite balik pukul 11mlm la
nk tgk bola.game MU dulu
pastu bile MU dah kalah,
dia ckp klu tau kalah,lebih baik balik awl.heh
mmg xbebaloi la tunggu sbb MU kalah smpi 6-1.wakakaka (gelak guling²)

bgn pg td,rase mcm nk EL je
tp bile pk balik,nanti raye haji nk cuti lg
so gagah jugaklah bukak mate,mandi,siap² trs g kje




cptlah pukul 1ptg,aku xsabo nk tido dah ni
nmpk monitor ni pn dah tbayang bantal :p

Friday, October 21, 2011

oficial videografer

aritu saje bg danish pakai pass papa dia.pastu suroh dia posing skali pegang pas tu

danish bile nk amek gmbr,kdg dia layan je.kdg dia pn fedap sbb mama dia suke amek gmbr byk².padahal gmbr yg same je tp tetaplah nk snap byk kali.haha


ni la rupe oficial videografer utk weding nabil aritu.kah3.videografer kecek :p

mule² senyum je layan mama dia nk snap pic

stop jap nk mkn biskut

tgh cool lg ni nk amek gmbr :)

lame² dia pn fedap dah sbb mama dia asik nk amek gmbr byk kali.pastu suruh pakai pass papa siap suroh pegang lg.haha

pastu nk amek gmbr lg,dia dah tanggal pass tu.campak ke tepi sambil geleng kepala 'nanak nanak'.pastu lari jauh² dr mama dia.wakaka


syyhhh : arini nk half day.sbb maintenance nk dtg repair pintu rumah.bkn 1 tp 3 pintu.haha.br setahun duduk,tombol abeh rosak.kah3

Thursday, October 20, 2011

jenjalan i-city dgn nabil & zira

ceh jenjalan lah sgt.padahal ikot huby wat job dgn nabil kt i-city.haha

dah dkt 3mgu da kot.hehe.time tu ari kje.huby call ckp nk amek aku pastu trs nk amek danish bwk g i-city sbb huby ade job kt situ.sbb klu amek pas abeh job,nti lmbt lak nk amek kitorg.lgpn time tu aku xdrive.klu x,mmg aku trs balik je pas amek danish

bila huby smpi opis aku je,da dia ckp xsmpt nk amek danish.sbbnye diorg sume da otw ke sane.trs la kitorg g i-city tanpa danish

bile kt sane,aku asik igt danish je.siannye xbwk danish.pastu sian sbb amek dia lmbt.awl² da msg BS ckp aku tpkse amek danish lmbt aritu.sebek BS ok.mmg jenis xbkira.tp xdela smpi kitorg amek ksmpatan lak dah dpt BS yg cmtu kn

smpi je diorg shoot kt dpn i-city dulu.pastu shoot kt tmpt main².ade skywalker,mery go round ngn buai yg terbang mcm kt genting tu :p


 da sparoh kje,benti mkn jap kt restoran arab kt dlm i-city tu

pengantin baru.hehe

setable dgn mereka :)

sblm diorg smbg kje balik,posing dulu dgn nabil.haha

i-city ni dah ade mcm².1st time g time i-city baru² bukak.cume ade lampu² je.xde lg yg menan² sume tu.skgni da ade menan² ngn snow walk.yg menan² tu xdela aku nek.da pki baju kurung kn.kang klu ikot diorg nek buai terbang tu,kain baju kurung selak nmpk lak bulu kaki.kah3.aku ikot masuk snow walk je :)


siap pki jacket

pose dulu sblm masok

pose lg

lg & lg.hehe

snow walk ni mcm ice dome yg aku g kt hatyai.tp ice dome tu lg sejuk.da pki kasot pn kaki rase beku lg.haha

klu pki sandal,dia ade bg kasut.so pki la kasut boot tu masuk dlm.haha.mule² aku suroh huby amek gmbr aku pki boot tu.tetibe zira tgh lalu pn masuk skali tunjuk kasut.hehe


yg belah kanan tu gelongsor

xbeso sgt snow walk ni.tp boot yg aku pakai tu licin la.tgh jln² tetibe jatuh.haha.sebek xde org nmpk :p.bek aku pki heels aku.haha.ckp kt huby aku jatoh,dia ckp zira pn dah byk kali jatoh.keh3

da setel keje :)

bile da abeh job,trs kitorg balik amek danish.time tu da 11.30pm.mmg xpenah amek danish lmbt cmtu.penah gak lmbt tp plg lmbt pn pas magrib.bkali² aku msg BS ckp huby tgh kje lg.pastu tanya psl danish.bkali² la aku say sory kt BS.BS ok je reply 'xpe,danish ok je ni.akk xkesah'

soknye balik kje trs aku beli kfc bg BS.hehe.da dia pn xbkira kn,aku pn xde nk bkira dgn BS.kdg aku bg gak biskut setin ke,beli kuih ptg² ke.ape² jela.dia jage danish pn elok.kdg ptg² bwk danish g playground kt bwh.kdg bwk kua shoping skali.klu aku drive sendiri time balik kje,huby BS htr danish kt petrol pam otw aku nk ke putrajaya.xpn amek kt umah lame kitorg otw aku nk ke putrajaya gak.aku amek danish kt situ je.so aku xmasuk dah sg besi

time htr ngn amek danish pn anak BS yg turun amek ngn htr.so aku xdela htr ngn amek danish kt atas da.tu pn BS yg ckp cmtu.mule² aku htr atas gak,tp dah salu dia ckp cmtu,ok gak cpt cket kitorg grk g kje kn.hehe

da dpt BS yg ok,susah da aku nk carik yg len wpun umah dia da jauh cket dr dulu.pg² aku kene masuk dlm kem askar lak sbb dia da duk kuaters.xpela kitorg susah cket,janji bile kje ati senang xde pk mcm² :)

eh pjg lak cite psl BS.ni entry cite psl i-city ke psl BS.haha.konpius~

Wednesday, October 19, 2011

wordless wednesday


lif kt umah dah ade corak².rase duk uma dlm sopenmall lak.hiks

Tuesday, October 18, 2011

mkn kt stappers

laswik time aku drive sendiri g kje,mcm bese aku ajk mimi lunch luar.amek mimi trs g care4.kt situ byk choice nk mkn ktne

mule mimi ajk g 1 kedai ni.da siap duduk,ade amoi dtg 'sory non-halal'.haha.ok tq.cpt² kitorg kua.xpasan lak bsusun botol arak tepi dinding tu.keh3

pastu g kedai sblh tu pulak.stappers namenye.ke tappers.aku lupe dah


kitorg same² amek roast ciken.bajet mcm keny rogers.tp mmg xla.sos blek peper cairlah pulak

byk carot ngn kentang.tp carot tu sedap gak da masak cmtu :)

mimi amek air ape ntah.ade eskrem

aku asik² amek fresh orange :p

desert amek stobery eskrem 1 scoop.cket je sudah.lame xmkn sojuk²

tsandar kekenyangan.hehe

tsandar kekenyangan jugak.haha


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...