♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, October 27, 2011

bjimba² bedua part 2

siap ade part² tu xtahan.haha

bestnye smlm cuti kn.semgu kje 4ari je.hehe.cane cuti korang smlm?okeyyyy (korang jwb).best x cuti smlm?bestttt tp klu cuti lg arini,lagiii besttttt (ha yg tu aku yg jwb).dasar pemalas.asik nk cuti jek.haha

ok dah.smbg cite jimba².keh3.igt dah sabtu kua,ahd malas dah nk kua.bajet nk duk umah je,boleh kemas² umah cket kn.tp kua jugakkkk.haha.tp g mines jela.dkt je pn dlm 15mnt je dah smpi.hehe

ni pn kua da ptg.tunggu ujan benti dulu baru kua.pukul 7.30 balik umah.janji sblm mlm.da huby pesan balik sblm mlm kn.klu pukul 8 br consider mlm sbb dah gelap.haha

paking kete kt lua.dkt ngn pintu blkg mines.boleh lepak² lua dulu tgk bot kua masuk mines

tempek gmbr danish kt situ 2x sbb aku suke jambatan pn kaler merah mcm baju danish.haha

sepanjang jln,mesti danish nk benti tgk tasik dlm mines.jln cket benti.pastu jln lg

benda² cani mmg pantanglah klu tgk kn.xpe sblm papa outstesen papa tinggal duit kt mama.meh mama tuko coin byk² bg danish naik.kah3

jln lg benti lg.adoii xpuas².tp area sini sumenye gerak slow giler.nek kete kepala lion tu gerak alahai lembabnye.danish nek sparoh,da dia nk turun.aku tgk pn mcm xgerak je.haha

naik yg sblh pn gitu.alahai aku rase nk lepuk je kete tu tgk slow sgt.hehe

kuda ni je laju cket.puas la jugak tgk danish naik drp kete sblh tu.mcm aku goyang²kn sendiri je.keh3

da smpi umah.danish diam je dlm kete sbb sibok mkn fries mcd.da huby xde,xdela aku nk masak.aku tapaw siap mcd utk diner mlm tu :p

video danish dpt naik kude.asik tsengeh² dpt main

video

cukuplah cuti 2ari bwk danish jenjalan.xdela dia boring je duk umah.sbnrnye mak dia yg boring.danish ok je.haha.sebek cuti 2ari je.klu soknye cuti lg,mesti nk kua lg bjimba² dgn danish.haha.tupn sebek ade kete kt umah.klu x,patah kaki lah kami duk umah xkemane :p

6 comments:

-Sara- said...

bkn kalo kua ke kaki patah..ni duk uma lak kaki patah..haha

~SHiLA~ said...

sara - xleh kua.tu yg maknenye patah kaki.kene duk umah jela :p

klu aku kua,xde maknenye patah kaki.larat je nk jln lg.hakhak

O'gosh said...

amboi..tapi lepak mines tu memang best kan...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

musim hujan nie elok lepak2 kat shopping komplek jer kan?

~SHiLA~ said...

o'gosh - kitorg family klu mls nk ke kL,mmg g mines je.xde harung jem.haha

~SHiLA~ said...

BSB - aah kn.sng lepak dlm mall.ujan lebat pn xpe.klu outdoor,susah cket kn.tmbh ank kecek :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...