♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, October 20, 2011

jenjalan i-city dgn nabil & zira

ceh jenjalan lah sgt.padahal ikot huby wat job dgn nabil kt i-city.haha

dah dkt 3mgu da kot.hehe.time tu ari kje.huby call ckp nk amek aku pastu trs nk amek danish bwk g i-city sbb huby ade job kt situ.sbb klu amek pas abeh job,nti lmbt lak nk amek kitorg.lgpn time tu aku xdrive.klu x,mmg aku trs balik je pas amek danish

bila huby smpi opis aku je,da dia ckp xsmpt nk amek danish.sbbnye diorg sume da otw ke sane.trs la kitorg g i-city tanpa danish

bile kt sane,aku asik igt danish je.siannye xbwk danish.pastu sian sbb amek dia lmbt.awl² da msg BS ckp aku tpkse amek danish lmbt aritu.sebek BS ok.mmg jenis xbkira.tp xdela smpi kitorg amek ksmpatan lak dah dpt BS yg cmtu kn

smpi je diorg shoot kt dpn i-city dulu.pastu shoot kt tmpt main².ade skywalker,mery go round ngn buai yg terbang mcm kt genting tu :p


 da sparoh kje,benti mkn jap kt restoran arab kt dlm i-city tu

pengantin baru.hehe

setable dgn mereka :)

sblm diorg smbg kje balik,posing dulu dgn nabil.haha

i-city ni dah ade mcm².1st time g time i-city baru² bukak.cume ade lampu² je.xde lg yg menan² sume tu.skgni da ade menan² ngn snow walk.yg menan² tu xdela aku nek.da pki baju kurung kn.kang klu ikot diorg nek buai terbang tu,kain baju kurung selak nmpk lak bulu kaki.kah3.aku ikot masuk snow walk je :)


siap pki jacket

pose dulu sblm masok

pose lg

lg & lg.hehe

snow walk ni mcm ice dome yg aku g kt hatyai.tp ice dome tu lg sejuk.da pki kasot pn kaki rase beku lg.haha

klu pki sandal,dia ade bg kasut.so pki la kasut boot tu masuk dlm.haha.mule² aku suroh huby amek gmbr aku pki boot tu.tetibe zira tgh lalu pn masuk skali tunjuk kasut.hehe


yg belah kanan tu gelongsor

xbeso sgt snow walk ni.tp boot yg aku pakai tu licin la.tgh jln² tetibe jatuh.haha.sebek xde org nmpk :p.bek aku pki heels aku.haha.ckp kt huby aku jatoh,dia ckp zira pn dah byk kali jatoh.keh3

da setel keje :)

bile da abeh job,trs kitorg balik amek danish.time tu da 11.30pm.mmg xpenah amek danish lmbt cmtu.penah gak lmbt tp plg lmbt pn pas magrib.bkali² aku msg BS ckp huby tgh kje lg.pastu tanya psl danish.bkali² la aku say sory kt BS.BS ok je reply 'xpe,danish ok je ni.akk xkesah'

soknye balik kje trs aku beli kfc bg BS.hehe.da dia pn xbkira kn,aku pn xde nk bkira dgn BS.kdg aku bg gak biskut setin ke,beli kuih ptg² ke.ape² jela.dia jage danish pn elok.kdg ptg² bwk danish g playground kt bwh.kdg bwk kua shoping skali.klu aku drive sendiri time balik kje,huby BS htr danish kt petrol pam otw aku nk ke putrajaya.xpn amek kt umah lame kitorg otw aku nk ke putrajaya gak.aku amek danish kt situ je.so aku xmasuk dah sg besi

time htr ngn amek danish pn anak BS yg turun amek ngn htr.so aku xdela htr ngn amek danish kt atas da.tu pn BS yg ckp cmtu.mule² aku htr atas gak,tp dah salu dia ckp cmtu,ok gak cpt cket kitorg grk g kje kn.hehe

da dpt BS yg ok,susah da aku nk carik yg len wpun umah dia da jauh cket dr dulu.pg² aku kene masuk dlm kem askar lak sbb dia da duk kuaters.xpela kitorg susah cket,janji bile kje ati senang xde pk mcm² :)

eh pjg lak cite psl BS.ni entry cite psl i-city ke psl BS.haha.konpius~

6 comments:

siti said...

cam kamcing da lala ngan wife nabil ;)) lala pon da glemer cam artis...

Amiizaa2001 said...

bestnya ila.....glam glam hehehehe

~SHiLA~ said...

siti - k jum g ict lg jum.dulu smgt g time mule² bukak.haha

~SHiLA~ said...

amiuzaa2001 - ikut huby wat job je.hehe

dakcik said...

aah..ni cite icity ke BS ? hahaha
tpkan untunglah dpt BS yg xberkira..BS sofea yg lame berkira..amik lmbt ckit pun muke dh masam..tp kitorg penah jgk bg makanan ke ape ke..tp mcm xngam la dgn dia..skrg dh tukar BS..dan BS skrg mmg terbaek ! hehehe

p/s : lawa kan bini nabil tue? geram tgk..=)

~SHiLA~ said...

dakcik - haha tula psl.pjg lak cite psl BS :p.aah tula bkn sbb kite bg pape,dia baik.klu jenis xiklas jage ank kite,mcm tu jugak diorg kn.emm xpelah da dpt BS sofea yg baru yg ok.sng ati bile kje kn :)

aah putih melepak muke dia.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...