♥♥♥ we're happy 2gether ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, February 17, 2011

CNY firework

CNY da lame lepas lg nk cite psl CNY kn..haha..xdela aku sje nk uplod video bunge api time CNY ritu..sbb video smlm aku uplod kt entry smlm xkua lak..blank je..huhu..yg record video ni pn bkn aku..huby yg record..blkg uma aku kt kg tu,byk uma cine..so tepat kul 12.00am diorg pn ape lg..bunge api beso² la diorg psg..lame lak tu smpi dkt kul 1am..aku nk trn tgk,xleh lak da danish jage lak sbb bising kn bunyi tu..adek aku lak g tgk smpi dpn uma cine tu,dpt la 2 kotak bunge api belang² merah tu..hehe..huby ngn adek aku yg len tgk dpn uma da ler :p




video
klu xkua lg video ni,mmg blog sabotaj tuan la ni..wakaka

2 comments:

-Sara- said...

line opis ni xkua vid, semlm lik umh bru leh tgk ;))

alah, aku nyampah ah cina ni, bsing nk mmpos main firework, aku lagilah dorg nye umah btol2 depan umh aku, cm nk pecah lobang tinge nih! org nk tdo pn xleh!

~SHiLA~ said...

oo yeke..mknenye line opez la sabotaj aku..haha..tp smlm leh lak kt opez..ntah pape je opez kite neh :p

aah bising giler..ko lg la dpn..aku sebek blkg..haha..tp dpn ke blkg ke same je bisingnye :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...